Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

@marathon and GabrielM

Παρέλειψα να πω ότι θα παραλάβω την κιθάρα από βοστόνη (τα μεταφορικά είναι 30 δολλάρια)

@GabrielM

Από όσο διάβασες θα με καλύπτουν οι μαγνήτες (με σπλιτ) σε αυτά που θέλω?

Δημοσιευμένο

Σημαντική παράληψη :)

Αν είσαι εκει σίγουρα θα μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί τους μαγνήτες τους.

Επιπλεον θυμάμαι είχανε καλο return policy. Αμα δε σου άρεσει την στέλνεις πίσω.

Δημοσιευμένο

@marathon and GabrielM

Παρέλειψα να πω ότι θα παραλάβω την κιθάρα από βοστόνη (τα μεταφορικά είναι 30 δολλάρια)

Τι εννοεις? Θα εισαι Αμερικη? Αν εισαι το πιθανοτερο ειναι να βρεις Carvin σε μαγαζια να δοκιμασεις και να αποκτησεις αποψη. Αν δεν σου αρεσουν κοιτας αλλες λυσεις.

Δημοσιευμένο

@GabrielM

Από όσο διάβασες θα με καλύπτουν οι μαγνήτες (με σπλιτ) σε αυτά που θέλω?

Πιστεύω πώς ναι.Οι C22 αν δεν κάνω λάθος είναι οι default μαγνητες τους.Είναι οι πιο ουδέτεροι ουτε hot ούτε cold.Αλλα εσυ θέλεις και καρυδια; Δεν ξέρω τι θα βγεί...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να ακουσεις και μετά να πάρεις.

Φυσικά αν δοκιμάσεις να δοκιμάσεις τους active μαγνητε με drive. Εκει μπορεί να μη τρελλαθείς ιδιαίτερα.

EDIT: Ναι θα το πλησιασεις το σκάσιμο αλλα δε θα το φτάσεις.Neckthrough...γαρ.

Δημοσιευμένο

@GabrielM

Μάλλον θα την παραγγείλω το βράδυ.

Θα βάλω και piezo και ό,τι βγει.  Αν τόοσο πια έχω θέμα και δεν μπορώ να βγάλω ένα σκαστούτσικο καθαρό ή έχω τόοσο θόρυβο θα αλλάξω μαγνήτες.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.  Με προβληματίσατε αρκετά αλλά πιστεύω για τα λεφτά της η κιθάρα θα είναι άψογη και με πολύ ευελιξία.  ;)

Δημοσιευμένο

Μάλλον θα την παραγγείλω το βράδυ

30$ μαζί με το τελωνείο;

Το τσέκαρες σίγουρα αυτό; :-\

Δημοσιευμένο

Κοιτα αν θα εισαι εκει καιρό μπορεις να την αλλάξεις.

Τσέκαρε το return policy τους.Αυτές που έχουν στοκ ειναι απο επιστροφές.Αν την κάνεις τηλεφωνικά την παραγγελια ανάφερε τους προβληματισμούς σου.

Κατασκευαστικά ειναι πολύ καλές οι carvin.Δεν νομίζω να πλησιάζεται η τιμη/κατασκευή.Εκτός αν έχουνε αλλάξει δραματικά οι τιμές.

Αυτό που μπορεί να σε προβληματίσει στο μέλλον ειναι αν χρειαστεί να ξυλώσεις τα ηλεκτρικα.

Που αυτό σημαίνει ξύλωμα 3 switches 2 pots και 1 jack...Άσε που η κιθάρα θα ειναι κούφια.Έχει πολύ ηλεκτρικό το ρημάδι.

Δημοσιευμένο

30$ μαζί με το τελωνείο;

Το τσέκαρες σίγουρα αυτό; :-\

ευτυχώς, τελωνείο εντός αμερικής δεν παίζει :). To ζήτημα είναι τι γίνεται όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αυτό καλύτερα ας μην το συζητήσουμε εδώ.
Δημοσιευμένο

@GabrielM

4 pots, 3 switches, kai 2 jacks (δεδομένου ότι θα βάλω και piezo).  Όχι δε θα είμαι πολύ καιρό βοστόνη.  Αλλά θα το ψάξω για το return policy (που δεν νομίζω να το χρειαστώ).

Επικοινώνησα μέσω mail με την Carvin για ένα δύο πραματάκια που ήθελα να μου ξεκαθαρίσουν και μόλις απαντήσουν, παραγγέλνω.

#fingers crossed#

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...