Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γιατί να το κάνει αυτό ενώ μπορεί να πάρει λάμπα; Και εφόσον δεν είναι θέμα μάρκας γιατί είπες όχι απαραίτητα bugera; Περίεργα μας τα λες...να είσαι πιο συγκεκριμένος εξ'αρχής. Όπως και να 'χει αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις στα λεφτά και με τα κριτήρια που όρισες, ούτως ή άλλως.

ειμαστε στο ιδιο σηγκροτημα και θελουμε μια ποικιλια στουσ ηχους

Δημοσιευμένο

Δύσκολα θα βρει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, εκτός αν πάει για μεταχειρισμένο.

Για ποιά χρήση προορίζεται ο ενισχυτής;

ο ενισχυτης παει για σπιτι και live

Δημοσιευμένο

ειμαστε στο ιδιο σηγκροτημα και θελουμε μια ποικιλια στουσ ηχους

Πες το ντε...δίκαιο, καταλαβαίνω τι εννοείς :) Εφόσον έχεις τον 333-212 αν πάρει ο φίλος σου τον 6262-212 θα έχετε διαφορετικό ήχο, ο δικός σου είναι πιο μπασάτος σε γενικές γραμμές, ο άλλος "ξύνει" (με την καλή έννοια) πιο πολύ.

Δημοσιευμένο

Ε αφού έχεις εσύ τον 333 ας πάρει αυτός τον 6262. Διαφορετικό ηχόχρωμα έχουν. Ας πάρει με τα ρέστα και ένα φθηνό πολυεφφέ για Delay , modulation κτλ. και έγινε!

EDIT: Με προλαβαν!

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Δημοσιευμένο

Πες το ντε...δίκαιο, καταλαβαίνω τι εννοείς :) Εφόσον έχεις τον 333-212 αν πάρει ο φίλος σου τον 6262-212 θα έχετε διαφορετικό ήχο, ο δικός σου είναι πιο μπασάτος σε γενικές γραμμές, ο άλλος "ξύνει" (με την καλή έννοια) πιο πολύ.

Φιλε μου απο τη μια εχεις δικιο αλλα απο την αλλη αν παρει bugera θελει τον 333-212

βαιβεα υπαρχει κα η πιθανοτητα να αλαξω λαμπες επειδη γουσταρω πιο πολυ classik and south rock

Δημοσιευμένο

Λες να βάλεις ΕL34; Aυτό είναι δικό σας θέμα να το ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας πάντως, το αν πάρει τον 333 ή τον 6262 δηλαδή. Θέλει τον 333-212 επειδή τον έχει ακούσει από εσένα και τον γουστάρει χώρις να έχει ακούσει τον 6262 ή άλλον φαντάζομαι ε; Κι εσύ αντιδράς σε αυτό γιατί δεν θες να έχετε τον ίδιο ενισχυτή (και για να έχετε ποικιλία ήχων στο συγκρότημα) :P

Δημοσιευμένο

Λες να βάλεις ΕL34; Aυτό είναι δικό σας θέμα να το ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας πάντως, το αν πάρει τον 333 ή τον 6262 δηλαδή. Θέλει τον 333-212 επειδή τον έχει ακούσει από εσένα και τον γουστάρει χώρις να έχει ακούσει τον 6262 ή άλλον φαντάζομαι ε; Κι εσύ αντιδράς σε αυτό γιατί δεν θες να έχετε τον ίδιο ενισχυτή (και για να έχετε ποικιλία ήχων στο συγκρότημα) :P

\

κιτα εμενα για τη πικιλια στα αυτα μου το υποληπο συγκροτημα θελει,τωρα απο θεμα ενισχυτη αυτος θελει το 333-212 λογο οτι εχει ακουσει απο εμενα και τον προτημα λογο τριων καναλιων

Δημοσιευμένο

Δεν εχω παίξει κάποιον απο τους αναφερθέντες ενισχυτές, θέλω απλά να σχολιάσω ότι η πρόταση "Αν έχουμε τον ίδιο ενισχυτή θα έχουμε ίδιο ήχο" είναι λανθασμένη. Αν αυτό είναι το θέμα που σας απασχολεί, τότε... να μη σας απασχολεί.

;)

Δημοσιευμένο

Δεν εχω παίξει κάποιον απο τους αναφερθέντες ενισχυτές, θέλω απλά να σχολιάσω ότι η πρόταση "Αν έχουμε τον ίδιο ενισχυτή θα έχουμε ίδιο ήχο" είναι λανθασμένη. Αν αυτό είναι το θέμα που σας απασχολεί, τότε... να μη σας απασχολεί.

;)

λογικα αφου δεν εχουμε τις ιδιες κιθαρες αλλα πανω-κατω θα μιαζουν οι ηχοι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...