Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το συγκεκριμένο δεν είναι κομμάτι αλλά ένα δείγμα για μια μπάντα που φτιάχνουμε η οποία θα αποτελείτε από 2 μπάσα και τύμπανα...Είναι σε άθλια ποιότητα καθώς είναι τραβηγμένο με κάμερα υπολογιστή...

Ακούω γνώμες και απόψεις...

Video_21_2.wma

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Δημοσιευμένο

Το συγκεκριμένο δεν είναι κομμάτι αλλά ένα δείγμα για μια μπάντα που φτιάχνουμε η οποία θα αποτελείτε από 2 μπάσα και τύμπανα...Είναι σε άθλια ποιότητα καθώς είναι τραβηγμένο με κάμερα υπολογιστή...

Δεν βοηθάς δυστυχώς: Καλύτερα να ηχογραφήσεις κάτι πιο ολοκληρωμένο και με καλύτερη ποιότητα (προσωπικά, άκουγα συνεχώς κάτι σαν μικροφωνισμό από το ένα μπάσσο) ώστε να μπορέσουν αυτοί που θα το ακούσουν να σου πουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη - η οποία δεν θα αδικεί και την σύνθεση. Προσωπικά σαν πρώτη ακρόαση δεν μου είπε πολλά - δηλ. μου έμεινε κάτι περισσότερο σαν αυτοσχεδιασμός παρά σαν σύνθεση. Σίγουρα ενδιαφέρον το σχήμα δύο μπάσσα (+drums) σαν ιδέα, αλλά επιφυλάσσομαι για μια ολοκληρωμένη γνώμη όταν ακούσω καλύτερα ηχογραφημένη δουλειά σας.
Δημοσιευμένο

Δεν βοηθάς δυστυχώς: Καλύτερα να ηχογραφήσεις κάτι πιο ολοκληρωμένο και με καλύτερη ποιότητα (προσωπικά, άκουγα συνεχώς κάτι σαν μικροφωνισμό από το ένα μπάσσο) ώστε να μπορέσουν αυτοί που θα το ακούσουν να σου πουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη - η οποία δεν θα αδικεί και την σύνθεση. Προσωπικά σαν πρώτη ακρόαση δεν μου είπε πολλά - δηλ. μου έμεινε κάτι περισσότερο σαν αυτοσχεδιασμός παρά σαν σύνθεση. Σίγουρα ενδιαφέρον το σχήμα δύο μπάσσα (+drums) σαν ιδέα, αλλά επιφυλάσσομαι για μια ολοκληρωμένη γνώμη όταν ακούσω καλύτερα ηχογραφημένη δουλειά σας.

Ενα μπάσο ειναι στο συγκεκριμένο και όντως περισσότερο αυτοσχεδιασμός είναι,το έγραψα μάλιστα μην το κρίνεται σαν κομμάτι αλλα σαν ιδέες και σαν ηχό,δύσκολο φυσικά με τέτοια ποιότητα αλλα δίνει  μια ιδέα...Πάνω σ αυτό θα μπει και μια μελωδία απο το άλλο μπάσο και προορίζεται σαν γέφυρα σε κομμάτι...Εμένα ειναι κάτι που μου αρέσει σαν ιδέα και όταν έχουμε ολόκληρο κομμάτι θα το ποστάρουμε...

Δημοσιευμένο

μια μπάντα που φτιάχνουμε η οποία θα αποτελείτε από 2 μπάσα και τύμπανα.....

Ντροπή και αίσχος μόνο για αυτό  >:( ... δείτε το λίγο ανθρωπιστικά σε σεις ... με ένα μέσο όρο 2 κιθαριστών ανα μπάντα , θα δίνατε χαρά σε τέσσερις συνανθρώπους  :o

κι εσείς παίζετε για την πάρτυ σας ??  :P :P :P

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Δημοσιευμένο

Ντροπή και αίσχος μόνο για αυτό  >:( ... δείτε το λίγο ανθρωπιστικά σε σεις ... με ένα μέσο όρο 2 κιθαριστών ανα μπάντα , θα δίνατε χαρά σε τέσσερις συνανθρώπους  :o

κι εσείς παίζετε για την πάρτυ σας ??  :P :P :P

Χαχαχαχα...είναι ένα project το οποίο ξεκίνησε για το ρεσιτάλ αποφοίτησης στο ωδείο...Και έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά να μαζεύουμε ιδέες...Τώρα ελπίζω να πάει καλά να γίνει κάτι καλό και να συνεχιστεί...Ίσως να κάνουμε την διαφορά αργότερα και να πάρουμε και κιθάρα...2 μπάσα μια κιθάρα Τύμπανα...Μου ακούγεται ωραίο  ;D

Δημοσιευμένο

Στο ωδείο, μαθήματα για το πως θ' ακουστείτε σαν τους Tangerine Dream (της περιόδου του Zeit) κάνατε;

Μ όποιο δάσκαλο καθίσεις  :)...Πάντως με τιμά πάρα πολύ αυτό που είπες και σ ευχαριστώ...

Εννοείτε ότι θα υπάρχουν και ντουέτα με μπάσα,κάποια κλασσικά,κάποια της Carol Kaye και άλλων,εννοείτε οτι θα υπάρχουν στύλ,Λάτιν,funk,RnB,θα υπάρχουν και κάποια standard αλλά αυτή η μουσική είναι αρρώστια όπως θα ξέρεις...Ελπίζω αυτό το project να περπατήσει και να βγει κάτι καλό...

Δημοσιευμένο

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Κομματάρα.

Σωστά πατήματα μιας προσεκτικής βόλτας στα ανεξερεύνητα μονοπάτια ενός ηχητικού δάσους.

Μετρήματα μέσα στο μηδέν και έξω από το άπειρο.

Εκλεπτυσμένος ήχος, δοσμένος συνάμα με ωμή ενέργεια.

Μια έγχορδη νιρβάνα περασμένη από τον μεταγλωτιστή του αστικού angst.

Μπράβο παιδιά.

Αν θέτε τρίτο μπάσο (θα παίζω ποτενσιόμετρα), μη ντραπείτε να με φωνάξτε.

Φιλικά πάντα....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Κομματάρα.

Σωστά πατήματα μιας προσεκτικής βόλτας στα ανεξερεύνητα μονοπάτια ενός ηχητικού δάσους.

Μετρήματα μέσα στο μηδέν και έξω από το άπειρο.

Εκλεπτυσμένος ήχος, δοσμένος συνάμα με ωμή ενέργεια.

Μια έγχορδη νιρβάνα περασμένη από τον μεταγλωτιστή του αστικού angst.

Μπράβο παιδιά.

Αν θέτε τρίτο μπάσο (θα παίζω ποτενσιόμετρα), μη ντραπείτε να με φωνάξτε.

Φιλικά πάντα....

Point taken...Δεν διαφωνώ μαζί σου ούτε το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο αλλά η μουσική δεν νομίζω ότι είναι μόνο groove και τεχνική..Επίσης δεν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη μουσική είναι εύκολο να ακουστεί χωρίς κάποια ακούσματα από τον ακροατή...όπως και να χει όμως δεν είναι μόνο αυτό...Αυτό θα μπει ίσως σαν μια εισαγωγή η κάποια γέφυρα σε κάποια κομμάτια που είναι στα σκαριά...Όταν είναι έτοιμα θα τα ποστάρω με ανθρώπινο ήχο για μια πιο γενική άποψη...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...