noise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 intro apo ena komataki pou grafo john barzoukas - lounge
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι φίλος τέτοιων ακουσμάτων, αλλά αυτή η ''έξω'' F νότα στο 0.19, και όπου αλλού επαναλαμβάνεται, έχει το ενδιαφέρον της. Φυσικά και ωραίος ήχος κιθάρας. InfluenSir!
gkou Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Γεια!μου άρεσε πολύ αυτό που είδα και άκουσα!πραγματικά πολύ εντυπωσιακό :D https://myspace.com/gkou
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Κι εμένα μου άρεσε πολύ! www.facebook.com/YourPaintedSmile
harisexp Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίο , χρησιμοποίησες stylus μέ phaser; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου ακούγεται σαν κλιπάκι για νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, μου βγάζει κάτι το τηλεοπτικό δηλαδή βλέπω τίτλους να περνάνε από μπροστά, Παπακαλιάτη με Παπουτσάκη κτλ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου ακούγεται σαν κλιπάκι για νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, μου βγάζει κάτι το τηλεοπτικό δηλαδή βλέπω τίτλους να περνάνε από μπροστά, Παπακαλιάτη με Παπουτσάκη κτλ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό... Aν περνάει η Παπουτσάκη καλό, αν περνάει ο Παπακαλιάτης κακό. InfluenSir!
pericles Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2012 Παρα πολυ καλο noise εχεις κι'αλλα τετοια ;Αν εχεις φροντισε να τα ''σπρωξεις'' καπου μπας και βγαλεις και κανα ευρω.Πραγματι πολυ καλος ο ηχος της κιθαρας.Αν ειχε και φυσικα τυμπανα στα φορτε του θα εσκιζε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση