Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

με αφορμη το τελευταιο ποστ του messalion θα πω κ γω οτι πριν κανα χρονο θελησα να αλλαξω το χρωμα της les paul custom που ειχα κ απευθυνθηκα σεΕλληνα οργανοποιο.Μου ζητησε 5 χηνες για αλλαγη χρωματο μαζι με το βαψιμο του νεου σχεδιου...τα βρηκα πολλα.Αν μου ζητουσε λιγοτερα σαφως κ θα την εδινα..

Ετσι αφου την εδωσα σε αλλον μαστορα να μου την ξεβαψει μεχρι ξυλο, την εβαψα τελικα μονος μου αφου εφτιαξα ακομη κ stencil με το σχεδιο...

κοστος?260 ευρω μαζι με τα χρωματα κ λουστρα...αποτελεσμα κατα 98% περιπου τελειο...

το ερωτημα φιλοσοφικο:ποιος κερδισε τελικα? ;D ;D ;)

με το που διαβασα το χηνες πηγα να σε παρω τηλεφωνο  ;D ;D

στο ερωτημα σου:μαλλον εσυ γιατι κερδισες σε εμπειρια - αλλα στο θεμα του μαστορα κανενας απο τους 2 σας - αυτος κοστολογουσε την δουλεια του 500 ευρω και εσυ την εκανες με 260.....για βαλε ομως τον εαυτο σου στην θεση του - ποσα θα ζητουσες ? ;)

καλως ή κακως ο radulovic εφτιαξε μια πολυ ομορφη κιθαρα (για τον c_fanis)

αλλα δεν πρεπει απο την αλλη να απαξιωνουμε την εγχωρια αγορα - υπαρχουν αρκετα αξιολογοι κατασκευαστες στην Ελλαδα και "παλι" ο καθενας κοστολογει την δουλεια του οπως νομιζει - στο κατω κατω αμα δεν σου κανει δεν αγοραζεις  ;)

αλλα στις περισσοτερες των περιπτωσεων ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

με το που διαβασα το χηνες πηγα να σε παρω τηλεφωνο  ;D ;D

στο ερωτημα σου:μαλλον εσυ γιατι κερδισες σε εμπειρια - αλλα στο θεμα του μαστορα κανενας απο τους 2 σας - αυτος κοστολογουσε την δουλεια του 500 ευρω και εσυ την εκανες με 260.....για βαλε ομως τον εαυτο σου στην θεση του - ποσα θα ζητουσες ? ;)

εγω κερδισα,γιατι εκτος απο την εμπειρια (που δικαιως αναφερεις) εκανα κ την δουλεια μου με τα μισα λεφτα...αρα δυο σε ενα. ;D ;Dο μαστορας απο την αλλη πλευρα μονο εχασε κατα την γνωμη μου...το παραδειγμα ειναι ενδεικτικο κ προσωπικο κ σε ουδεμια περιπτωση δεν απαξιωνει την Ελληνικη εγχωρια αγορα...ισα-ισα πρεπει να την υποστηριξουμε ολοι μας.

στην θεση του μαστορα θα ζητουσα κανα 300αρι...οχι παραπανω.Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

Φανη ωραια κιθαρα, να σαι καλα να την χαιρεσαι αδερφε. :D :D

Δημοσιευμένο

Αν καταφέρω να βγάλω άκρη με τις νέες τεχνολογίες (και κάνα ήχο της προκοπής)μπορεί να ανεβάσω και κανα βίντεο να δείτε και τα μούτρα μου να γουστάρετε :-*

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...