funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Funky ,50 τετραγωνικα μαγαζακι ειναι,καλους ενισχυτες λενε οτι εχουν κιθαρες-μπασο, ΟΚ θα βγουν και ετσι πιστευω ανετα,οπως και οι μεταλ ντραμερ συνηθως δεν τα λυπουνται τα σνερ τους και πολυ ;D Κοίτα συμφωνώ γενικά αλλά καλό δεν είναι να έχει ένα μικρόφωνο η μπότα τουλάχιστον? LA ROJΑ ARMADA
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα συμφωνώ γενικά αλλά καλό δεν είναι να έχει ένα μικρόφωνο η μπότα τουλάχιστον? Ε,αυτο δεν λεω εδω και τοσα ποστ? ;D
nik-hxc Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Οπότε με μία κονσόλα πόσων καναλιών θα είμασταν καλυμμένοι (με όσο το δυνατόν λιγότερα μικρόφωνα)...?Ευχαριστώ και πάλι!
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Ε,αυτο δεν λεω εδω και τοσα ποστ? ;D Και εγώ στα ποστ μου λέω για 5 μικρόφωνα και 1 κονσόλα... :P Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα... Οπότε με μία κονσόλα πόσων καναλιών θα είμασταν καλυμμένοι (με όσο το δυνατόν λιγότερα μικρόφωνα)...?Ευχαριστώ και πάλι! Εγώ όπως ΞΑΝΑείπα πιστεύω πως θέλετε 5 μικρόφωνα... Άρα με μία τέτοια http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_1204_usb.htm είστε κομπλέ! Βάζετε ένα στην μπότα, ένα overhead, 2 στις κιθάρες και ένα για φωνή! LA ROJΑ ARMADA
nik-hxc Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Κάθε συγκρότημα έχει έναν μόνο τραγουδιστή, χωρίς backing vocals κλπ. Άρα ένα Mic για φωνή για κάθε μπάντα!
georgekz750 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 αρα με οποιαδηποτε κονσολιτσα με 2+ μικροφωνικες εισοδους θα ειστε σχετικα ΟΚ,αλλα ψαχτειτε για κατι παραπανω γιατι αυτες οι μικροσκοπικες συνηθως ειναι τραγικα minimal σε ολα τους (eq πχ). Καλα,τοσες μπαντες ειστε,καμια δεν εχει κανα προβαδικο με καμια κονσολα μεσα να τη φερει?
nik-hxc Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς είναι δύσκολο έως αδύνατον να βρεθούν ακόμα και αυτά, γιατί οι μπάντες προβάρουν εκτός Νομού. :( ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!
funky_bassman Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς είναι δύσκολο έως αδύνατον να βρεθούν ακόμα και αυτά, γιατί οι μπάντες προβάρουν εκτός Νομού. :( ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές! Ποιες μπάντες αν επιτρέπεται? LA ROJΑ ARMADA
nik-hxc Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι ακόμα σίγουρο το Line up και όλες οι μπάντες είναι τοπικές εκτός από αυτή που παίζω εγώ που έχει σαν έδρα την Κέρκυρα. Δεν θα σας λένε κάτι τα ονόματα σίγουρα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση