stonedterror Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 χαιρετω ολους τους Noizαδες και περναω κατ ευθειαν στο θεμα. αγορασα προσφατα εναν orange th30 ο οποιος διαθετει και fx-loop,o προηγουμενος ενισχυτης μου ηταν ενας tiny terror ο οποιος δεν ειχε loop οποτε ειμαι καπως ασχετος με αυτο.εχω επισης στην κατοχη μου μια tonelab le,ενα big muff καθως και ενα jam tubedreamer+ τα οποια και χρησιμοποιουσα με τον terror καρφι απο το input και το ιδιο θελω να κανω και με τον Th30.θα ηθελα την βοηθεια σας στο πως μπορω να συνδεσω τα παραπανω με χρηση του loop καθως και αν θα θα παιζει καπιο ρολο στον ηχο η σειρα που θα τα βαλω.ο th30 εχει απο πισω την ενδειξη fxloop-send και return ευχαριστω
stonedterror Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 χαιρετω ολους τους Noizαδες και περναω κατ ευθειαν στο θεμα. αγορασα προσφατα εναν orange th30 ο οποιος διαθετει και fx-loop,o προηγουμενος ενισχυτης μου ηταν ενας tiny terror ο οποιος δεν ειχε loop οποτε ειμαι καπως ασχετος με αυτο.εχω επισης στην κατοχη μου μια tonelab le,ενα big muff καθως και ενα jam tubedreamer+ τα οποια και χρησιμοποιουσα με τον terror καρφι απο το input και το ιδιο θελω να κανω και με τον Th30.θα ηθελα την βοηθεια σας στο πως μπορω να συνδεσω τα παραπανω με χρηση του loop καθως και αν θα θα παιζει καπιο ρολο στον ηχο η σειρα που θα τα βαλω.ο th30 εχει απο πισω την ενδειξη fxloop-send και return ευχαριστω
mojo_rising Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα , δες αυτό το videο μπορεί να σε βοηθήσει λίγο με την όλη ιδέα του FX Loop Jeff's Tip of the Week - Hooking Up Effects Pedals
stonedterror Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 thanx mojo rising ηταν οτι χρειαζομουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση