seldooN Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! :) Μιας και σημερα ειναι τα γενεθλια μου σκεφτηκα να μου κανω κ γω μια φορα ενα δωρο,μην τα περιμενω ολα απο τους αλλους! ;D Τι καλυτερο δωρο απο ενα πεταλακι? :P Αλλα ας μπω κατευθειαν στο "ψητο".... Μετα απο ωριμη κ αντικειμενικη (οσο γινεται παντα) σκεψη,κατεληξα οτι το booster το οποιο θα μου εκανα δωρο ειναι αυτο της boss.... Το FB-2!!! Βεβαιως η λειτουργια του και ως feedbacker επαιξε καθοριστικο ρολο και με εππηρεασε στην επιλογη μου,ομως εχω ακουσει οτι δεν εχει true bypass κ θα μου "συνουσιασει" τον ηχο και τετοια κ να προτιμησω το micro amp της mxr,αλλα μου εχει κολλησει αυτο της boss τωρα.... Εσεις τι λετε?Να μου το κανω αυτο το δωρο,ή τσαμπα θα πανε τα λεφτακια μου? Thomann : http://www.thomann.de/gr/boss_fb_2_feedbackerbooster.htm Video : Punk Rock means Freedom! ~Kurt Cobain~
seldooN Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Κανενας ρε παιδια δεν το εχει ακουσει? Δεν εχετε ιδεα? :-[ Punk Rock means Freedom! ~Kurt Cobain~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση