Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ! Σήμερα στην σχολή μου στισ αποθήκεσ που καθαριζαν μετα απο χροοοοοοονια , πεταγαν διαφορα απο παλιους υπολογιστες ,και αλλα αχρηστα αντικειμενα. εμενα μιας και μαθαινω κιθαρα, και το ξερουν  μου ειπαν να παρω εναν ενισχυτη που ειχαν εκει. ευτυχως λογω των απεργιων ειχα παρει αυτοκινητο μαζι μου. κατεβηκα στο υπογειο και μου εδειξαν εναν ενισχυτη εναν  MARLIN BY HOHNER 25WATT που το μοντελο ειναι αν διαβασα σωστα στο πισω μερος του ενισχυτη : Gwent NPI 8XQ....ξέρει κανενας τιποτα για τους ενισχυτες αυτούς μπας και με διαφωτισει???....τον πηγα σπίτι τον εβαλα στην πρίζα αναβε κανονικα , αλλα οταν συνεδεα κιθαρα (και ηλεκτρικη και ηλεκτροακουστικη) το μεγαφωνο δεν επαιζε αλλα εβγαζε ηχους παρασιτων, λογικα θα θελει αλλαγη στο μεγαφωνο του απο τα χρονια γιατι ηταν πολυ σκονισμενος... σαν αυτον ειναι :

1980144235_KGrHqZhoE5ds4i8dBOpmqo8Ug60_1.JPG.3b8fbaf495bca789b155e31dcb74ba85.JPG

1878655970_KGrHqZkwE6Gw924GbBOpmuUdqg60_1.JPG.c810ef1246300fb18854f85cec858f19.JPG

1881232034_KGrHqVl0E6CCDum3BOpmse19g60_1.JPG.9dc8ad5b28e6ab2082a81c594443664a.JPG

Δημοσιευμένο

Μεγειές! Έχεις τύχη!

Είχα κάποτε έναν τέτοιο ενισχυτάκο της hohner και λίγο διαφορετικό μοντελάκι που ήταν fender κόπια όπως ο δικός σου(απλά είχε κίτρινο tolex ο δικός μου). Τον έφτιαξα και τον έδωσα σε ένα φίλο που ξεκινούσε κιθάρα. Είχε ωραίο καθαρό αλλά ελάχιστη παραμόρφωση.

Η βλάβη μπορεί να μην είναι στο μεγάφωνο αλλά σε κάποιο jack/βύσμα όπως το input για κιθάρα που έχει επάνω. Το μεγάφωνο, για να παίζει κάτι, δε θα είναι καμένο. Ξεβίδωσέ το προσεκτικά και τσέκαρε αν είναι σκισμένο πουθενά το χαρτί του κώνου. Αν δεν είναι,τότε θα έχει κάτι στην πλακέτα ή τα βύσματα ο ενισχυτής.

Από Αθήνα είσαι?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...