samy paraga Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D Τι μου θυμισες τωρα... Αυτο το παντελονακι το χα αγορασει απ το ebay μαζι με μια Deluxe... ;D Σ ευχαριστω για το σχολιο Σπυρο! Φίλε πως θα γίνει να με φέρεις σε επαφή με τη Βίκυ Λεστένκο τη δασκάλα σου ? Θέλω να αποκτήσω κι εγώ φωνή νταμάρι σα τη δικιά σου ;D ;D ;D No one wants an alien
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Φίλε πως θα γίνει να με φέρεις σε επαφή με τη Βίκυ Λεστένκο τη δασκάλα σου ? Θέλω να αποκτήσω κι εγώ φωνή νταμάρι σα τη δικιά σου ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δουλευω παγκο απ τα 15 φιλος... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D Δουλευω παγκο απ τα 15 φιλος... και να σου πω ,είναι καλή και στη φούγκα? ;D ;D ;D No one wants an alien
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 και να σου πω ,είναι καλή και στη φούγκα? ;D ;D ;D Απο φουγκα..μουγκα στη στρουγκα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Το σαγιονι αλα Βαν Χεϊλεν το χε δωρακι? ;D
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Το σαγιονι αλα Βαν Χεϊλεν το χε δωρακι? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nαι.Και δευτερο δωρο απο κει:Nυχοκοπτη.. Το δωρο-του δωρατος παν αυτα στου eμπεη.(Τουρκια). GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Εμένα θα ακούτε ωρέ! Όλα στη φόρα! Ποιός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο κύριος? Όλη η αλήθεια εδώ http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=149485 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Εμένα θα ακούτε ωρέ! Όλα στη φόρα! Ποιός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο κύριος? Όλη η αλήθεια εδώ http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=149485 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o :o :o :o :o Αρχισα να σκιαζομαι βραδυατικα...Ποιος ειμαι τελικα? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Ποιος ειμαι τελικα? Μην μασάς βρε! Και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι για μένα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δεν διάβασα τα από πάνω. Είμαι χώμα :D, θα επανέρθω αύριο βέβαια! ;D Το «free man» είναι το καλλίτερο κομμάτι που γράφηκε ποτέ! Το έραψαν εξωγήινοι.- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση