animae Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Toσος κοπος για το σχεδιο στο κεντρο...καποιο αλλο χρωματακι γυρω γυρω δεν μπορουσαν να βαλουν? Το χαλαει ολο. Κill the wise one!
Christos. Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 ROTTING CHRIST-NON SERVIAM
kontras Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Dream Theater-Images and Words. Και για τους φίλους μου τους βαβουριάριδες boukaw και panagioti, Cannibal Corpse-Buttchered at Birth, στην πρώτη του κυκλοφορία, πριν λογοκριθεί :wink: Dreamers come and go, but a dream's forever
DELAGOHN Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Iron Maiden:live after death , the number of the beast.-
kosh Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Ας μπεί και ένα εξώφυλλο που δέν είναι μέταλ :roll: Home Cookin :arrow: Jimmy Smith http://www.amazon.com/gp/product/images/B0002IQ9RS/ref=dp_image_0/104-7118738-5915163?ie=UTF8&n=5174&s=music Το μοναδικό σιντί που αγόρασα αυθόρμητα λόγω εξωφύλλου (...καλά, έπαιζε και ο Kenny Burrel). Νομίζω οτι δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη αίσθηση
apost Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 king diamond - abigail II και savatage- dead winter dead
NickNT Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Draconian Times - Paradise Lost. Τώρα που το σκέφτομαι, τα μέταλ εξώφυλλα κυριαρχούν στη σκέψη μου όταν προσπαθώ να σκεφτώ τα πλέον εντυπωσιακά εικαστικά. Βέβαια, εντυπωσιακό δεν σημαίνει a priori πρωτότυπο ή εμπνευσμένο. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δουλειές σαν το Draconian Times είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη φάτσα του Marcus Miller- lol! bass @ vertigo
generationx Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Katatonia-"Tonight's Decision" Απλα απιστευτο..εξωφυλλο,οπισθοφυλλο,τα παντα!
death Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Μάλλον κάτι από Paul Romano ή Aaron Turner ή τον δικό μας Seth.Δεν ξέρω ρε,τι ερωτήσεις είναι αυτές?!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση