nikoskor41274 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο που μου είχε μείνει απο μικρός και μου είχε κανει εντύπωση (κατι σαν παιδικο τραυμα) Iron Maiden - Live After Death και Piece of Mind... Γενικά παντώς (μετα το περας χρόνων ψυχοθεραπειας ) μου αρέσουν τα εξώφυλα τις ECM. :D :D :D
boody Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 therapy troublegum http://the-boody.blogspot.com/
alexander Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Rainbow - Rising Judas Priest - Sad Wings of Destiny Iron Maiden - Powerslave Black Sabbath - Black Sabbath
NemOOO Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 FILM - angel B.....Ενα απο τα καλυτερα artworks και μάλιστα απο ελληνική παραγωγή... Time is just a fraction of the sine.......
SYZo Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 scorpions blackout o hope, no life, just pain and fear
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 πολλά, πάρα πολλά (άλλη μία βίαιη ερώτηση :lol: ) λοιπόν επειδή βαριέμαι θα πω μόνο το killers από maiden... Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Και όπου να ναι θα σκάσει ο eye και θα κράζει έχοντας φόρα από χθες... :lol: :lol: :lol: Τες πα Venom: Black metal. Μόνο και μόνο επειδή είναι το πιο αντεγραμένο εξώφυλλο του μεταλ Και για άλλη μια φορά σε λάθος ενότητα το έβαλες ανασταση "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλά λέει ο boukaw....τώρα το είδα και εγώ....βάλτο στο "περί ανέμων..." Βass is a state of mind...
animae Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Mε προλαβε ο boukaw7. Ασχετο με την ενοτητα. Κill the wise one!
jeremy Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Μεγαλειώδεις οι Μassive Αttack ακόμη μια φορά...και στο εξώφυλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση