sunrise106 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2004 Φανταστική συλλογή της Harmless! latin breakbeats, basslines & boogaloo Mowax Heads 2b http://i11.tinypic.com/6p55f10.jpg
kaisos Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δισκαρα.... κ εξωφυλλάρα!!!!!!
boody Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2004 δισκαρα! Εχω και ενα dvd me live στο δουβλινο και ειναι πολυ καλοι , αλλα βρωμαει και λιγο studio ο ηχος! πρεπει να ξανα μπηκαν στο studio πολλες μερες για να το κανουν να ακουγεται ετσι το <>! εν τω μεταξυ ο Αndy στο video εχει μια κεφαλα τεραστια !!! γιαυτο κατεβαζει τετοιες ιδεες!!!! :lol: http://the-boody.blogspot.com/
anastasis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 το αγαπημενο σας εξωφυλο!!!...!!!
anastasis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 θα αρχισω εγω γραφοντας... symbolic- death .... πολυ ωραιο.....
stavrilian Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Τι να σου πω, εμενα παντα μου αρεσαν τα οπισθοφυλα!
Baphomet Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 playboy φεβρουάριος 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σοβαρά τώρα...pain of salvation-perfect element I
Michael-Amott Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Βρε σατανα anastasie τι θεμα ανοιξες παλι? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iron Maiden-a real live one :twisted:
anastasis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 ακομα μου αρεσουν γενικα τα εξωφυλλα απο dimmu borgir kai cradle of filth που παντα εχουν και λιγη τσοντα!!!!
menelaos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Queen: Innuendo Queen: A Night At The Opera Dredg: El Cielo (limited edition) Spock's Beard: The Light The Rolling Stones: Bridges To Babylon Time Machine: Act II: Gallileo Tori Amos: Scarlet's Walk Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon Camel: The Snow Goose Camel: Mirage Eloy: Power And The Passion King Crimson: Islands ....εεεεεε ξέρω γω τώρα; δεν έχω ψύχωση με τα εξώφυλλα :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση