Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 1920 χ 1080... Πολύ? Ρίξε τη στα 1280 x δεν ξέρω πόσο πάει 1024 ή 768 (τι monitor έχεις – 4:3 ή 16: 9) και δες αν στο ξανα- κάνει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
lock Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μάλλον δεν είναι αυτό επειδή το κάνει πάλι. Άσε που φαίνεται ψιλοχάλια τώρα. Στο device setup κάτι πρέπει να έχει γίνει. Να πειράξω λίγο (με προσοχή πάντα)...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μάλλον δεν είναι αυτό επειδή το κάνει πάλι. Άσε που φαίνεται ψιλοχάλια τώρα. Στο device setup κάτι πρέπει να έχει γίνει. Να πειράξω λίγο (με προσοχή πάντα)... Ναι πειραματίσου, δεν μπορεί να γίνει καμιά ζημία από εκεί (απλά να θυμάσαι τις ρυθμίσεις, να τις επαναφέρεις αν χρειαστεί). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
lock Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Δε θυμάμαι τι έχω κάνει αλλά φαίνεται να είναι όλα οκ. Μένει το mapping. Αν έχεις κάποια ιδέα μη διστάσεις καθόλου... :P
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Για βγάλε ένα snapshot της καρτέλας devices/device setup/Generic Remote (δεν ξέρω αν το path είναι το ίδιο, γιατί έχουμε διαφορετική έκδοση cubase), αλλά θέλω να δω την καρτέλα Generic Remote Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
lock Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Φίλε δε βρίσκω κάτι σαν generic remote. Μήπως οι φοτο βοηθάνε καθόλου?
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Τι άλλες επιλογές έχεις στο “MIDI Input” και στο “MIDI Output” , εκτός από το “ProjectMIX Control Surface MIDI”; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
lock Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Επισυνάπτω φωτο σχετικά... Το θέμα είναι ότι τα motorized faders της projectmix είναι assigned κανονικά αλλά δε βρίσκει τα 6 από τα 8 inputs. Έχω μόνο τα πρώτα 2.
lock Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Παιδιά χαιρετώ. Επαναφέρω το θέμα. Σε κάθε project που ανοίγω χρειάζεται πάλι ρύθμιση. Πως μπορώ να κάνω assign την projectmix I/O και να μείνει assigned? Επισυνάπτω φωτο.
lock Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Επίσης σημειώνω ότι το πρόβλημα προέκυψε τώρα και ότι ό,τι πρόβλημα υπήρχε εως πρίν από το προηγούμενο ποστ έχει λυθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση