Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

...Superfunk Mode On...

...ναι αλλά το Ghost σύστημα θα κοστίζει τότε στο Θωμά, όσο ένα δυάρι στα Πατήσια :P :P

...και το εισητήριο για Ρόδο όσο το να αγοράσεις δικό σου καράβι... :-X

...Superfunk Mode Off...

...williamsats Mode On...

Το φαινόμενο του ντόμινο δεν ισχύει μόνο στους σεισμούς ;)

...williamsats Mode Off...

;D

Sorry για το off topic.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ρε σεις σαχλοφίλοι... Αυτό το σύστημα έχει σημαντική διαφορά στην απόκριση από τον κλασικό μαγνήτη;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Ρε σεις σαχλοφίλοι... Αυτό το σύστημα έχει σημαντική διαφορά στην απόκριση από τον κλασικό μαγνήτη;

και εγώ έχω την ίδια απορία...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

και εγώ έχω την ίδια απορία...

Στα Roland ναι, είναι πιο καλό απ'τους κλασικούς GK3A&GK2A, στο Axon μου όμως δεν ήταν το ίδιο καλό.

Δημοσιευμένο

Στα Roland ναι, είναι πιο καλό απ'τους κλασικούς GK3A&GK2A

αυτό και εάν είναι από τα ωραία ανέκδοτα...θα ρωτήσω το Σάββατο τον Χναράκη...

• Moderator
Δημοσιευμένο

Υπάρχει φυσικά και ένα πιο γνωστό βίντεο με τον Burr Johnson, αλλά είναι official σε αντίθεση με το πιο πάνω που φτιάχτηκε από fan (και είναι και καλύτερο):

Ναι, αλλά είδες διαφορά στο phrasing και στο παίξιμο (του Burr Johnson) τόσο στο Hammond, όσο και στα piano!

Εκεί έψαχνες τον πλήκτρα!  :o :o

Ωραία videos!!!!

Θα μου πεις όμως (και σωστά) τι συγκρίνεις τώρα!  :P

Δημοσιευμένο

αυτό και εάν είναι από τα ωραία ανέκδοτα...θα ρωτήσω το Σάββατο τον Χναράκη...

Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο και το αποδίδω ΙΣΩΣ σε μη σωστή ρύθμιση του Axon.

Σε γενικές γραμμές τα Roland δεν αποδίδουν το ίδιο καλά με piezo μαγνήτες όσο με magnetic (όπως ο GK αλλά και άλλοι, π.χ. Shadow). Αυτό είναι γενική παραδοχή από πάμπολλους χρήστες, μερικοί δε, έχουν ΚΑΙ το Axon για σύγκριση.

Ισχύει δε, ΚΑΙ για το GR-55, από το οποίο το Axon συνεχίζει να είναι ταχύτερο, με διάφορους μαγνήτες.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Αυτό είναι γενική παραδοχή από πάμπολλους χρήστες, μερικοί δε, έχουν ΚΑΙ το Axon για σύγκριση.

To κακό είναι ότι ΕΜΕΙΣ δεν τα έχουμε δίπλα-δίπλα για να έχουμε ιδίαν άποψη.

Ισχύει δε, ΚΑΙ για το GR-55, από το οποίο το Axon συνεχίζει να είναι ταχύτερο, με διάφορους μαγνήτες.

Αυτό θα το θεωρήσω γενικό και θα εξηγήσω τι εννοώ. Υπάρχουν ήχοι στο GR20 (για το 55 θα σας πώ από Δευτέρα γιατί θα το δοκιμάσω το Σάββατο), που δεν γίνεται να πάνε πιό γρήγορα, είναι ήδη real time-κάποιους από αυτούς χρησιμοποίησα για σιγουράτζα στο Noiz Night-και κάποιοι που δεν...

Με λίγα λόγια δεν είναι θέμα μαγνήτη αλλά sample...

ΥΓ. με το Αxon έχω πολύ μικρή εμπειρία...

Δημοσιευμένο

Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο και το αποδίδω ΙΣΩΣ σε μη σωστή ρύθμιση του Axon.

Σε γενικές γραμμές τα Roland δεν αποδίδουν το ίδιο καλά με piezo μαγνήτες όσο με magnetic (όπως ο GK αλλά και άλλοι, π.χ. Shadow). Αυτό είναι γενική παραδοχή από πάμπολλους χρήστες, μερικοί δε, έχουν ΚΑΙ το Axon για σύγκριση.

Στο δικό μου Axon με όλες τις δυνατές ρυθμίσεις, δεν έπαιξε όπως παίζει με τον δικό του μαγνήτη, τα πήγε όμως καλύτερα μετά που ρύθμισα τα saddles, αλλά και πάλι όχι σαν τον μαγνήτη του.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Το Axon είναι πιο γρήγορο απ'τα roland, αλλά μόνο με το δικό του μαγνήτη (δεν μπορώ να πω για τον Shadow, διότι δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...