Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ημουν και γω εκει στο Παλαι και ειμαι ευτυχισμενος  που το εζησα. Τωρα πανε στους Placebo και καμαρωνουν....Ιδιο ειναι βρε η Φεραρι και το Ζασταβα ???  ;D ;D ;D

Δεν είμαι φαν των placebo αλλά καμία σχέση τα δύο είδη. Είναι σαν να λες "εκεί που κάποτε τρώγαμε παστίτσιο, τώρα παν και τρων κολοκυθόπιτα...".

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Δεν είμαι φαν των placebo αλλά καμία σχέση τα δύο είδη. Είναι σαν να λες "εκεί που κάποτε τρώγαμε παστίτσιο, τώρα παν και τρων κολοκυθόπιτα...".

+1

Δημοσιευμένο

Μπραβο εμεινα μαλ...

Παιδια δωστε τετοια στον λαο!!!

Μηπως εχει κανεις σε παριτουρα η ταμπ το σολο αυτο σωστο?

Δημοσιευμένο

Τι να πείς για τον Rory ?

Ο άνθρωπος γούσταρε κι άλλο bend? "Δεν γαμ@#%$!, θα τραβήξω την χορδή." Έτσι απλά.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Ημουν και γω εκει στο Παλαι και ειμαι ευτυχισμενος  που το εζησα. Τωρα πανε στους Placebo και καμαρωνουν....Ιδιο ειναι βρε η Φεραρι και το Ζασταβα ???  ;D ;D ;D

EEEE....συγνωμη.....εδω το παρακανες....οχι και zastava ο RORY......  :P

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Το χω ακουσει πολλες εκατονταδες φορες(οπως ισως και οι περισσοτεροι)και καθε φορα το γουσταρω πιο πολυ.

Γυρω στο 1.53 παθαινει το γνωστο τραβηγμα μαζι με τρεμολο.

Rory Gallagher "Bad Penny" (Paris-1980) 3/6

Δημοσιευμένο

Κι εγώ ήμουν μέσα στη Φιλαδέλφεια, αξέχαστο θα μου μείνει και σε μένα και στους φίλους μου που είχαμε πάει παρέα.

Θυμάμαι επίσης μια μικρή παρεμβολή  του νικόλα του ασιμου σε κάποιο κενο η στην αρχή δεν θυμάμαι ακριβώς.  ;D

Αξέχαστη επίσης μου έχει μείνει και η επίθεση των ματ στο τέλος.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...