sfaku Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ημουν και γω εκει στο Παλαι και ειμαι ευτυχισμενος που το εζησα. Τωρα πανε στους Placebo και καμαρωνουν....Ιδιο ειναι βρε η Φεραρι και το Ζασταβα ??? ;D ;D ;D Δεν είμαι φαν των placebo αλλά καμία σχέση τα δύο είδη. Είναι σαν να λες "εκεί που κάποτε τρώγαμε παστίτσιο, τώρα παν και τρων κολοκυθόπιτα...".
gdevelek Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι φαν των placebo αλλά καμία σχέση τα δύο είδη. Είναι σαν να λες "εκεί που κάποτε τρώγαμε παστίτσιο, τώρα παν και τρων κολοκυθόπιτα...". +1
tapanari Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Τυχεροι ειστε παιδια που τον ειδατε Live .Αυτο λεει και ο teospir παιδια. Καμια σχεση !!! :)
gerrard Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 ανατρίχιασα ... ειλικρινά να είσαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
sils Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Μπραβο εμεινα μαλ... Παιδια δωστε τετοια στον λαο!!! Μηπως εχει κανεις σε παριτουρα η ταμπ το σολο αυτο σωστο?
theoctapus Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Τι να πείς για τον Rory ? Ο άνθρωπος γούσταρε κι άλλο bend? "Δεν γαμ@#%$!, θα τραβήξω την χορδή." Έτσι απλά. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
ignantios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ημουν και γω εκει στο Παλαι και ειμαι ευτυχισμενος που το εζησα. Τωρα πανε στους Placebo και καμαρωνουν....Ιδιο ειναι βρε η Φεραρι και το Ζασταβα ??? ;D ;D ;D EEEE....συγνωμη.....εδω το παρακανες....οχι και zastava ο RORY...... :P RUN FOREST....RUN!!!!
distortion Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ο Ρόρης μ' έκανε στρατοκαστεράκια..τον αγαπώ κι ας φταίει. :'( http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Το χω ακουσει πολλες εκατονταδες φορες(οπως ισως και οι περισσοτεροι)και καθε φορα το γουσταρω πιο πολυ. Γυρω στο 1.53 παθαινει το γνωστο τραβηγμα μαζι με τρεμολο. Rory Gallagher "Bad Penny" (Paris-1980) 3/6
tasosbull Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ ήμουν μέσα στη Φιλαδέλφεια, αξέχαστο θα μου μείνει και σε μένα και στους φίλους μου που είχαμε πάει παρέα. Θυμάμαι επίσης μια μικρή παρεμβολή του νικόλα του ασιμου σε κάποιο κενο η στην αρχή δεν θυμάμαι ακριβώς. ;D Αξέχαστη επίσης μου έχει μείνει και η επίθεση των ματ στο τέλος.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις