ignantios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Nαι καλα ...να του εσπαγε η χορδη και μετα να γινοτανε ρεζιλι και θα του ελεγα εγω .Ασε οτι θα ξεκουρδιζοτανε....Αντι να σοβαρευτει στην ηλικια που ητανε και να παιξει ομορφα και μετρημενα....εκανε εξυπναδες και παπατζιλικια χωρις νοημα. 8) p.s ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο Κομπλεξικος . RUN FOREST....RUN!!!!
oselifer Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Nαι καλα ...να του εσπαγε η χορδη και μετα να γινοτανε ρεζιλι και θα του ελεγα εγω .Ασε οτι θα ξεκουρδιζοτανε....Αντι να σοβαρευτει στην ηλικια που ητανε και να παιξει ομορφα και μετρημενα....εκανε εξυπναδες και παπατζιλικια χωρις νοημα. 8) Άσε που μπορούσε να βγάλει και κάνα μάτι και μετά να τρέχει στα νοσοκομεία.. ;D
ignantios Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Άσε που μπορούσε να βγάλει και κάνα μάτι και μετά να τρέχει στα νοσοκομεία.. ;D Ναααααααααααα γεια σου.....με πιανιεις...! RUN FOREST....RUN!!!!
kostas80 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις .... αυτό πρέπει να πονάει !! www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Πονάνε ωρέ τα παληκάρια; (Δεν πονάει αν έχεις πιεί κανά μπουκάλι από το καλό το Jameson) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δε σπίριτ οφ δε Άιρλαντ ??? E ρε κι αυτός ο άχρηστος ο Τζέρυς μακ Αβόης μόνο με πένα βαράει ο χαλβάς ??? :P :P :P :P :P :P :P :P Εμείς λέμε να περάσουμε κι αυτό.... που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
messalion Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 ουφφφφφ ποσο ζηλευω τον πατερα μου τον ειχε δει live στη Ιρλανδια οταν ηταν στα καραβια !!!!!! οταν ο ΘΕΟΣ επιανε την στρατ ολοι οι αλλοι απογοητευοντουσαν think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Na ζηλεύεις κι εμάς.... Κάποιοι τον είδαμε στο παλέ και στα Φιλαδέλφεια.... :P Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
messalion Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Na ζηλεύεις κι εμάς.... Κάποιοι τον είδαμε στο παλέ και στα Φιλαδέλφεια.... :P να σου γ...... ;D ;D Καλη χρονια με υγεια σε ΟΛΟΥΣ και σε ολη την υδροβιο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
teospir Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ημουν και γω εκει στο Παλαι και ειμαι ευτυχισμενος που το εζησα. Τωρα πανε στους Placebo και καμαρωνουν....Ιδιο ειναι βρε η Φεραρι και το Ζασταβα ??? ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις