fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ενοουσα οτι καπου τα χωνεις αυτα τα μετρα! ;D ασε εχω αρρωστια με τα μικτα μετρα :P καθομαι και μετραω ουτε ντραμμερ να ημουν χαχαχα Κι εγώ ως fusionας! Ωραία αρρώστια αυτή! Σε λεωφορείο ήμουν πιτσιρικάς και μέτραγα αν η χαλασμένη ρόδα του βάραγε τρίηχα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
pericles Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2011 Βρε Περικλή μπήκες να ακούσεις τέτοια ώρα? Σ' ευχαριστώ πολύ! Τιμή μου, και ελπίζω να άξιζε τον κόπο!
pericles Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 KΑΛΑ Ε !!!!παω για υπνο γιατι παταω λαθος και βγαινει λευκο ποστ. Γιατι να μην ακουσω τετοια ωρα φιλε ;αφου ειναι καλο το κομματι &χαβαλε βγαζει οτι καλυτερο.
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 τα σπας! αλητειααααααααααααααααα! ++++ Τσαμπουκαλίδικο!! Για video με πολλές μπάτσες!! Σε αλά "titty twister" bar...for bikers and truckers only! 8) :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 ++++ Τσαμπουκαλίδικο!! Για video με πολλές μπάτσες!! Σε αλά "titty twister" bar...for bikers and truckers only! 8) :D Δικός μου είσαι! Βάλε τις μοντέλες, βάζω τους truckers στο bar! Τις μπάτσες τις παίρνω όλες εγώ. Αντέχω! Πότε με το καλό το video? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Δικός μου είσαι! Βάλε τις μοντέλες, βάζω τους truckers στο bar! Τις μπάτσες τις παίρνω όλες εγώ. Αντέχω! Πότε με το καλό το video? Η "παραγωγή" είναι (πάντα) έτοιμη!! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Η "παραγωγή" είναι (πάντα) έτοιμη!! ;D Αχ ρε Λάκη, μακάρι να μπορούσα να ανέβω, να δω και σένα και τον ξάδερφο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Αχ ρε Λάκη, μακάρι να μπορούσα να ανέβω, να δω και σένα και τον ξάδερφο! Ε κάποια στιγμή θα βολέψει, έχουμε και να video-σκοπήσουμε το τσαμπουκαλίδικο, γιατί με τον άλλον μας φάγανε οι βόλτες, δεν στρωνόμαστε στη δουλειά... ;D ;D ;D Ένα jam μόνο (με full Μπάντα βέβαια :P) κάναμε....έτσι για τα μάτια του κόσμου ;D Κατά τα άλλα τα φορτώσαμε στον κόκορα! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Τι έγινε ψηλέ, «αγριεμένη» ξεκινά η χρονιά ;D Αλητεία... motorhead... μπύρες και όλα συναφή ;) Πολύ ωραίο γκάζι το τεμάχιο 8) Έκανες ωραίο ποδαρικό. Χρόνια πολλά σε όλους και καλές μουσικές. all this has happened before and will happen again
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Έτσι, να αρχίσει Ροκ η χρονιά ;) Χρόνια πολλά φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση