DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 ρε παλικαρια, εχω μια cort x6. οποτε αλλαζω χορδες, ρυθμιζω τo tremolo ωστε να ειναι στη σωστη θεση του, και μενει εκει για καμια βδομαδα. μετα ομως, πεταγεται παλι εξω :( ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ;;;;; :( What frequency are YOU getting?
Steve Lado Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Μηπως εβαλες μεγαλυτερες χορδες απο αυτες που φοραγε πριν? δηλαδη απο 9αρες εβαλες 10αρες?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Η Χ6 έχει floyd rose αν δεν κάνω λάθος ε;;Μήπως να έσφιγες πίσω τα ελατήρια περισσότερο.Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα σε cort ενως φίλου You are wrong f**ked and overatted...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2006 το αντιθετο. απο 11ρες της εβαλα 9ρες. και φιλε μου το δοκιμασα.εβαλα και αλλο ενα ελατηριο αλλα τζιφος... What frequency are YOU getting?
Steve Lado Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2006 το αντιθετο. απο 11ρες της εβαλα 9ρες. και φιλε μου το δοκιμασα.εβαλα και αλλο ενα ελατηριο αλλα τζιφος...[/quote'] 8O 8O 8O Εχεις κανει πατατα Πρεπεινα την πας σε καποιον να στην κανει service...... ποσα ελλατηρια εχει η κιθαρα τωρα πισω? Για να το κανεις μονος σου πρεπει να ξερεις μερικα πραγματα....εχει να κανει με τις πισω βιδες και τα ελλατηρια το προβλημα σου αλλα υποψιαζομαι οτι εχει αρπαξει και το μπρατσο :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση