SillytheFaggot Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 [move]Τα φωτα σας κυριοι,[/move] μου δωρίστηκε σημερα το πρωτο μου βιολι.. δεν γνωριζω μαρκα-μοντελο-ποιοτητα.. το προβλημα μου ειναι το εξης.. κουρδιζα το βιολι..αλλα στις δυο απο τις τεσσερις χορδες, την Λα και την Μι, οταν τις κουριζω απο ενα σημειο και μετα το κλειδι δεν στεκεται στο σημειο που οριζω αλλα επιστρεφει προς τα πισω ρίχνοντας το κουρδισμα της χορδης εκει που ηταν.. αποτελεσμα ειναι να μην μπορω να κουρδισω αυτες τις δυο χορδες.. ποιο ειναι το προβλημα? μηπως φταινε οι χορδες? μηπως υπαρχει καποιο ''μυστικο'' στο κουρδισμα..?μηπως ειναι καποιο προβληματακι που μπορω να επιδιορθωσω? [code][code][move][/move] [/code][/code] Flesh And The Power It Holds...
kosh Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 πρέπει να πατηθούν προς τα μέσα για να σφηνώσουν ;)
SillytheFaggot Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 ουαου :D πετυχε! δεν σας γνωριζω..αλλα πραγματικα..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! καλο βραδυ :) Flesh And The Power It Holds...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2011 Γενικα,στις τρυπες των κλειδιων του βιολιου (οπως και ολων των αλλων εγχορδων) τριψε λιγο κιμωλια. Θα κανουν χρονια να ξανακουνηθουνε απο το σημειο που τα αφησες την τελευταια φορα Of those who say nothing, few are silent...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση