gdevelek Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Δες πώς ξεκινησε η κουβέντα με τον bezoubios, και κατά συνέπεια σε τι ακριβώς αναφερόταν ο φίλος παραπάνω με το "δεν ξέρω πώς πάει", και θα το ξεκαθαρίσεις. ;)
soundmagic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 τον όγκο του και τα μπάσα του.... Καληνύχτες και φιλάκια... :-*
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, λυπάμαι... Παντως, αν θυμαμαι καλά τα 2χ10 "σπρωχνουν" περισσοτερο αερα απο το 1χ12 Εδώ που τα λέμε, και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου... ;D
hot_sauce Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 το θέμα το ξεκίνησα για να πάρω πληροφορίες και για περισσότερο όγκο αλλά και για μπάσα...δεν αποκλείστηκε κάπου κάποιο απ'τα δύο... απλά απ'ότι κατάλαβα αν αλλάξω τα δύο 10άρια με ένα 12άρι θα έχω περισσότερα μπάσα αλλά λιγότερο όγκο αφού θα μειωθεί η συνολική επιφάνεια των ηχείων....σωστά? η μπάφλα δεν είναι η πρόσοψη έτσι? γιατί η εξωτερική επένδυση είναι κολλημένη στην πρόσοψη και αν πρέπει να βγει.....δεν θα χω πρόβλημα και με την επένδυση?
soundmagic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2011 το θέμα το ξεκίνησα για να πάρω πληροφορίες και για περισσότερο όγκο αλλά και για μπάσα...δεν αποκλείστηκε κάπου κάποιο απ'τα δύο... Όχι εσύ έτσι μας τα είπες απλά ο φίλος μπερδέυτηκε και απαντούσε άλλα και άλλα... σε άλλους ;D Η μπάφλα είναι η πρόσοψη όπως λές που βιδώνει πάνω το μεγάφωνο. Επένδυση διαλέγεις και βάζεις εύκολά. Ότι θες βάλε μόνο τέντωσε το καλά να μη σου κάνει... ρυτίδες! Δεν είναι τίποτα. Τώρα άμα θες να δείχνει ακριβώς ίδιο με το original, ψαξιματάκι. Για τον ήχο έτσι είναι αλλά πρέπει να το ακούσεις. Κατα τα άλλα όπως τα είπαμε παραπάνω. Είναι πολλοί παράγοντες και έιναι και υποκειμενικό το θέμα. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη θα σου φανεί η διαφορά. Σίγουρα θα πρέπει να παιξεις και λίγο με τα settings σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση