DimRach Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Ακουσα τα samples το site τους και μπορω να πω πως επαθα την πλακα μου.....θα ηθελα μερικες γνωμες.Δεν καιγομαι να το παρω,εχω το Super Chorus που προσωπικα το θεωρω ενα απο τα καλυτερα Chorus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..Απλα ειμαι περιεργος να μαθω εαν ακουγεται και απο κοντα τοσο καλα οσο ακούγεται και απο τα sound clips.. http://digitech.com/en-US/products/multi-chorus --[CROATOAN]--
DimRach Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Κανένας ρε παιδιά? :o Αυτο να το εκλαβω για καλο η για κακο??? :P --[CROATOAN]--
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω, για τα χρήματα που το βρίσκεις στο e-bay είναι πραγματική ευκαιρία. Πολύ ευέλικτο πετάλι. Πάρτο άφοβα. Και φυσικά χρόνια πολλά. όχι άλλο κάρβουνο!!!
just kst Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα φιλε και χρονια πολλα! Πολυ καλο και ευελικτο πεταλι, χτυπα το δεν εχει τπτ να ζηλεψει απο αλλα πιο ακριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση