elavd Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 ηλια τωρα με @αμησες... :lol: Why??? www.facebook.com/YourPaintedSmile
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Οκ, ολες οι φωτογραφίες είναι του 2003 (άρα τότε ήδη 9 χρόνια στα βρωμόχέρα μου, με συνολικά 2 refretings, αλλαγή καπακιού με ένα 3ply, μοντάρισμα για πιο λεπτό μπράτσο, κοκ)... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 ηλια τωρα με @αμησες... :lol: Why??? γιατι απο την στιγμη που μου λες οτι ειναι σχετικα παχυ μου εβαλες στο μυαλο αλλα και στην τσεπη μου αλλη μια μελλοντικη αγορα.. :)
takis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 καλα freedom η κιθαρα σου ειναι ολα τα λεφτα! :wink:
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 (ναι, η γέφυρα έχει σηκωθεί λίγο παραπανω γιατί ενώ είχα ρυθμίσει τα ελατήρια για κουρδισμά μισό ημιτόνιο κατω στις συγκεκριμένες φτογραφίες είναι κουρδισμένη κανονικά) Εδω φαινεται και με το "μάτι" το 7,25 radius... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ φαινεται η "ταλαιπωρία" του decal απο τα 2 "βαψιματα" (λογω των 2 refretings που έχει "φαει"), αλλά δεν τρέχει τίποτα...ταλαιπωρημένο το nut και δεν ξερω αν φαινεται στην φωτογραφία (εφαγε σμικρυνση) τα ταλαιπωρημένα (όχι vintage) τάστα (περίπου 2 χρονια πρίν είχαν φάει τρίψιμο)... Αυτά... :D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 καλα freedom η κιθαρα σου ειναι ολα τα λεφτα! :wink: Σώπα βρε...σαν εμφάνιση είναι απλά μια strat... :wink: Ο ήχος, φίλε μου...ο ήχος... :D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
elavd Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΒΕΙΣ!!!! ΦΩΤΙΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΒΕΙΣ!!!! ΦΩΤΙΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2006 Εχω άλλο ένα προβληματάκι...δεν μπορώ να βρώ λεβιέ τρεμολο για την vintage... 8O Εκανα παραγγελία στου "Θωμά" για το original των vintage και μου ηρθε ένα "μπασμένο" με άλλες γωνίες...πήγα και στον δικό μας τον αντιπρόσωπο' date=' με το παλιό στο χέρι, τα ίδια...και στις 2 περιπτώσεις ο κωδικός είναι 099-2039-000...μπαίνω στο site της Fender και για vintage έχει μόνο χρυσαφί με κωδικό 099-2039-200... :?: Τι έγινε ρε παιδιά, αλλαξαν τα πατρόν των vintage τρεμολων??? Οχι τιποτα άλλο αλλά τα "καινουρια" ακουμπανε με την μία στα pots και δεν γινεται δουλεια... :evil: Anyway, το προβλημα που έχει το παλιό μου είναι οτι έχει φύγει τελείως το χρωμιο-νικέλιο-τι-ειναι-αυτό-τελος-παντων και έχει σκουριάσει τελείως (τα τελευταία 10-11 χρόνια)... :x Μπας και ξέρει κάποιος που μπορώ να παω να του κανω μια επιμετάλωση (αφου το τρίψω να φυγει η σκουριά) και αν θα πρεπει να κάνω επιχρωμίωση ή επινικέλωση??? :?: [/quote'] Καλησπέρα παιδες... Επαναφέρω αυτό το θέμα για να βρω μια λυση με το λεβιέ γιατί σε λίγο ερχεται το κιθαρόνι...ή εστω να βρω απο καπου να αγοράσω έναν ίδιο... Για να δείτε τις διαφορές του παλιου με αυτό που και καλά δίνει η Fender ως ανταλλακτικό... (το σκουριασμένο είναι το ορίτζιναλ) Οταν λέμε καμία σχέση, εννοουμε καμία σχεση...μήκη, γωνίες, όλα αλλου ντ'αλλου... 8O Ιδέες? :?: Ευχαριστώ προκαταβολικά... :oops: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση