freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Iταλια... Ενα Βαν με τον εξοπλισμο του καλλιτεχνη και του συγκροτηματος. Μολις τωρα το πληροφορηθηκα,παραθετω το λινκ με το γεγονος και τη λιστα των κλοπιμαιων,οποιος δει κατι,καπου,ιντερνετ,αγγελιες,προσφορες ας επικοινωνησει μαζι μου με pm και μεσω του Κωστα Παρασκευα θα επικοινωνησουμε με τον καλλιτεχνη. Nα πω οτι δεν ειναι απλα θεμα χρηματων αλλα κυριως συναισθηματικης αξιας καθως πολλα απο τα κλοπιμαια απλα δεν υπαρχουν στην αγορα και δεν ξαναβρισκονται.. http://www.myspace.com/guthriegovaneroticcakes/blog/545042663 Επισης,το pedalboard του GG για να χετε μια ιδεα: GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι δυνατόν! Αφού την γλίτωσε από δω να του τα φάνε στην Ιταλία? :o Σταύρο κρίμα πραγματικά! :( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι δυνατόν! Αφού την γλίτωσε από δω να του τα φάνε στην Ιταλία? :o Σταύρο κρίμα πραγματικά! :( Πολυ κριμα οντως. Βεβαια απορω...δεν ειχε ενισχυτες το μαγαζι? :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 δεν ειχε ενισχυτες το μαγαζι? :P ;D Εννοείς ότι του φάγανε και τον Conford? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, μόνο το μικρόφωνο. InfluenSir!
freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, μόνο το μικρόφωνο. ;D ;D ;D Εννοείς ότι του φάγανε και τον Conford? Δεν παιζει με τετοιους πια.Παιζει κυριως με..Suhr :o. Ναι βγαζουν και ενισχυτες. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Παιζει κυριως με..Suhr :o. Ναι βγαζουν και ενισχυτες. :) Το ξέρω βρε συ! Scott Henderson speaking! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
G.K. Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2011 Επισης,το pedalboard του GG για να χετε μια ιδεα: Πως καταφερε να δημιουργησει αυτο το ΧΑΟΣ στο pedalboard με 7 πεταλια ειναι αποριας αξιον. ;D Στράαατα Stratούλα...
schafferbfg Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 αν θυμάμαι καλά πριν 3-4 χρόνια του κλέψανε πάλι εξοπλισμό γιατί το είχε βγάλει και θέμα το guitarist εκείνου του μήνα.. νομίζω τότε του είχαν κλέψει ενισχυτές :P Rock..Dust..Light..Star
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 αν θυμάμαι καλά πριν 3-4 χρόνια του κλέψανε πάλι εξοπλισμό γιατί το είχε βγάλει και θέμα το guitarist εκείνου του μήνα.. νομίζω τότε του είχαν κλέψει ενισχυτές :P Τότες να μην του ξαναδώσω τον ενισχυτή μου! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση