antouan_z Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Κατα τη γνωμη μου επιεικως ΦΡΙΚΤΟΙ! :lol: ΦΡΙΚΤΟΙ-FreakTea............θα τους ταιριαζε πιο πολυ.....
fenderiarhs Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 μενει να δουμε ποσοι απο αυτους οντως "δουλευουν"............ 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Μαλλον κανενας και υπάρχει ενας "μικροφωνισμενος" μικρος combo κατω απο τη σκηνη.. :roll: κλασσικη πρακτικη... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
wasted Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Κατα τη γνωμη μου επιεικως ΦΡΙΚΤΟΙ! :lol: Μια ζωή απόλυτος... :lol: Αλλά ξέχασα εσένα σου αρέσουν μόνο αυτοί: για τους προφανείς λόγους :roll: :lol: Empty Rooms
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Μπα και αυτοι φρικτοι ειναι αλλα τουλαχιστον ειναι original! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
lock Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Κατα τη γνωμη μου επιεικως ΦΡΙΚΤΟΙ! :lol: ΦΡΙΚΤΟΙ-FreakTea............θα τους ταιριαζε πιο πολυ..... Πολυυυυύ Καλόοοο. :D
takis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 καλα ρε παιδια ειναι..αληθεια;πως γινετε αυτο;;; 8O 8O :lol:
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Μαλλον κανενας και υπάρχει ενας "μικροφωνισμενος" μικρος combo κατω απο τη σκηνη.. :roll: κλασσικη πρακτικη... Δηλαδή για να καταλάβω καλά, κοψομεσιάστηκαν να κουβαλήσουν όλους αυτούς τους ενισχυτές μόνο για το μάτι ; !!! :lol:
maidenas Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 και καλά οι Marshall...τον "τοίχο" με τους Ampeg που τον βάζεις?Τη στιγμή που μια κεφαλή με ένα 8x10" είναι αρκετά για κάθε venue, άντε αν θες να είσαι υπερβολικός, θα βάλεις αυτά x 2....κρίμα, τη στιγμή που πολλές καλές μπάντες στερούνται τα πλέον απαραίτητα και τρέχουν ακόμα και με δανεικά όργανα.... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση