Mendoras Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους...Πρωτο post και οπως καταλαβατε ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες ηχου για home recording...Περισσοτερο με ενδιαφερει η ποιοτητα των mic preamps και οχι η ποσοτητα... Οποιος εχει δουλεψει καποιες απο τις δυο ας πει την γνωμη του.. Ευχαριστω!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2011 Welcome! Δουλεύω με την FF400 εδώ και αρκετά χρόνια. Και δεν υπάρχει περίπτωση να την αλλάξω παρά μόνο αν τα κονομήσω (yeah, right) και πάρω μια UFX. Γιατί μόνο αυτό θα θεωρήσω ουσιαστική αναβάθμιση. Σε καλύπτει η απάντηση; ;) Για μένα απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Αν ασχολείσαι καθόλου με αυτοκίνητα, καλά τα Evo, αλλά μία είναι η M3. ;) ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
vitali Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2012 Μπορώ κι εγώ να επιβεβαίωσω την αξία της fireface 400, τουλάχιστον σε περιβάλλον PC. Μπορείς να αναζητήσεις σχετικά threads που αναφέρονται περισσότερα πράγματα, στο forum. (Δίχως να έχω δοκιμάσει κανένα καινούργιο μοντέλο δυστυχώς) Kairos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση