Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Εχει εξαντληθει παντου και τεινει να γινει απ'οτι καταλαβαινω best seller (αν δεν ειναι ηδη)..ειναι sold out σε ελληνικα μαγαζια ακομα και στους thomann και dv..Ακουω και διαβαζω μονο θετικα σχολια γιαυτον..

Πριν τον αγορασω (εχω και αγγελια για μεταχειρισμενο) θα ηθελα γνωμες και εντυπωσεις απο ανθρωπους που τον εχουν μιας και στο νοιζ δεν βρηκα αρκετα ποστ..

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Κοιτα εγω εχω τον κομπο τον 22 αλλα δεν πρεπει να διαφερουν και πολυ...Εχει παρα πολυ ομορφα καθαρα...Και τα βρωμικα του δεν πανε πισω...Παιζεις ωραιες μπλουζιες και μπορεις να φτασεις μεχρι και AC/DC στυλ...Αυτα...Α και εχει το fx loop που ειναι πολυ χρησιμο...Αν εχεις καμια απορια ρωτα...

Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!

Δημοσιευμένο

Παντος μου κανει εντυπωση πως ενω υπαρχουν τοσα μελη εδω μεσα, δεν υπαρχουν αρκετοι που τον εχουν η τον εχουν δοκιμασει αρκετα ετσι ωστε να σχηματισουν καποια αποψη...

Αν καποιος τον αποκτησει καποια στιγμη ας γραψει ενα μικρο review..νομιζω αξιζει τον κοπο για εναν budget ενισχυτη τετοιου ειδους..

Δημοσιευμένο

Παντος μου κανει εντυπωση πως ενω υπαρχουν τοσα μελη εδω μεσα, δεν υπαρχουν αρκετοι που τον εχουν η τον εχουν δοκιμασει αρκετα ετσι ωστε να σχηματισουν καποια αποψη...

δεν χρειαζεται αγαπητε

οτι ειναι ο V22 ειναι και ο V55 με την μονη διαφορά οτι ο 55 ειναι watt - οποτε οτι διαβασεις για τον 22 ισχυει και για τον 55 - ειτε σε HD ειτε σε combo

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

δεν χρειαζεται αγαπητε

οτι ειναι ο V22 ειναι και ο V55 με την μονη διαφορά οτι ο 55 ειναι watt - οποτε οτι διαβασεις για τον 22 ισχυει και για τον 55 - ειτε σε HD ειτε σε combo

Το ότι ο V22 έχει EL84 τελικές, ενώ ο V55 6L6, κάνει λες καμία διαφορά;

Δημοσιευμένο

Το ότι ο V22 έχει EL84 τελικές, ενώ ο V55 6L6, κάνει λες καμία διαφορά;

ναι σορρυ εχεις δικιο - δεν το προσεξα - απλως προσπαθησα να το απλουστεψω λιγακι "ανεπιτυχως"

κατα τα αλλα ειναι "ιδιοι" ομως

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

Γεια χαρα!

Στο ωδειο μου εχουμε τον V55 COMBO..και γενικα ειναι αρκετα καλος..ειναι class AB και με 6l6 που δεν ειναι του γουστου μου ουτε το ενα ουτε το αλλο...αλλα για καθαρο παιξιμο ειναι οτι πρεπει...τωρα απο ποιοτητα...εχουν ακουστει πολλα και διαφορα στο φορουμ για τους bugera παλιοτερα..βεβαια τωρα τελευταια ακουσα πως το QC τους εχει γινει λιγο καλητερο. Γενικα δεν ειναι τρομερα δυνατος με το ενα 12αρι που εχει...δεν ξεπερναει τα ντραμς στο 12ο'κλοκ νομιζω..

σε γενικες γραμες ειναι ενας φτηνος (και μαλλον ποιοτικος) amp..βεβαια κατ'εμε του λειπει ο χαρακτηρας..που να τον κανει να ξεχωριζει για κατι..

...θα κοιταγα μεταχειρισμενα...

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Δημοσιευμένο

επειδη προσωπικα εχω τον V22 και ξερω τις δυνατοτητες του....

αυτο που συμπεραινω σαν "γενικη" εικονα με το "πως να το πω" ?? "στραγαλια τα watt" στους bugera...ειναι οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα και σε τετοια τιμη

ΝΑΙ η σειρα "V" (εκτως απο τον 5w) χανει κατα πολυ σε ηχειο αλλα παλι σκεφτεσαι για HD οπότε με μια καμπινα της προκοπης εχεις αρτιοτατο ενισχυτη και για σπιτι και για οτι αλλο θες

Terry rules the bass

Δημοσιευμένο

γιαυτο το λογο ακριβως θελω την κεφαλη...σιγουρα δεν μου φτανει ενα 12αρι για τον ηχο που θελω..οποτε μια 2x12 με καλα ηχεια νομιζω θα με βγαλει μια χαρα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...