messalion Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 οι μαγνητες τι λενε? σε εμενα αναφερεσαι ? αν ναι να σου υπενθυμησω οτι υπαρχουν και τα p.m. :D :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
jks4050 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 έννοια σου και μεσα στο θεμα κινούμαι ναι σε εσενα μιλαω, που εχεις και την γιορτη σου σε λιγες μερες. για πες για τους μαγνητες της νεας σου τελε, μιας και εισαι της στρατ-σχολης!!! (σε ψηνω να ηχογραφησεις ή μπα ???)
messalion Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 έννοια σου και μεσα στο θεμα κινούμαι ναι σε εσενα μιλαω, που εχεις και την γιορτη σου σε λιγες μερες. για πες για τους μαγνητες της νεας σου τελε, μιας και εισαι της στρατ-σχολης!!! (σε ψηνω να ηχογραφησεις ή μπα ???) χαχα ναι θα ηχογραφησω και θα ποσταρω αμα θελεις, αρκετα καλοι μαγνητες Duncan Design κορεάτικους ο bridge δεν μου γεμιζει και πολυ καλο το αυτι - μου ακουγεται καπως μουντος ο middle ειναι απο τους καθαροτερους που εχω ακουσει (ισως φταιει και η θεση) ο neck ισως σου φανει παραλογο αλλα γκιμπσονιζει λιγακι ::) ::) βεβαια οπως κανω σχεδον σε ΚΑΘΕ κιθαρα που παιρνω κοιταζω για "ψεγαδια" και το μονο που βρηκα σε αυτην ηταν οτι τα ηλεκτρικα της κατω απο το pickguard ειχαν μπει αρτσι μπουρτζι και λουλάς δλδ με αποτελεσμα το pickguard να κανει κοιλια στην μεση και να εμποδιζει ΚΑΤΑ πολυ το παιξιμο αλλα με ενα ξεβιδωμα στο pickguard και μια σωστη οργανωση (οχι κοψιμο - κολλημα) μεσα στο cavity ολα ηρθαν στα καλα τους πες κοματι που θες να ακουσεις για ηχογραφιση Γενικα η κιθαρα ηταν σχεδον τελεια απο το κουτι της - πολυ καλα κομμενο nut πολυ καλη ταστοδουλεια και αψογο finish στο σωμα και στο μπρατσο ενας απο τους λογους που την πηρα αμα παρατηρησεις,εχει το control plate "αναποδα" σε σχεση με τις υπολοιπες τελε επειδη παιζω καπως "περιεργα" το χερι μου εφευγε και χτηπουσε το switch με αποτελεσμα να αλλαζει η θεση των μαγνητων και μπερδευομουν - ενω τωρα εκει που το εχει αυτη δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
jks4050 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2011 Τα καλαντα σε ολες τις επιλογες μαγνητων, και με λιγο reverb που μου αρεσει ;D χαχα πεθαίνω με τις φωτο εμενα παλι αμα σηκώσεις το pickguard μπορει να βρεις και κανα κατσαβιδι ξεχασμενο. το γυριζω στα πμ γιατι τωρα χαλαω το θεμα ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση