dimitrismaster Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 χαιρετω τον κοσμο,εχω μια fender prodigy (superstrat του 1990),και επειδη ειχα τραβηξει μια οδυσσεια με το σιχαμενο κατ εμε kahler spyder που χε,εχω γεμισει τα κενα με ξυλο και εχω βαλει ενα fender vintage hardtail και ειμαι μια χαρα.επειδη το nut με τα lock εχει χασει την χρησιμοτητα του και εχει φθαρει με αποτελεσμα να μετακινουνται οι χορδες χρειαζεται αλλαγη,τι μου προτεινετε?
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Να την πας σε έναν μάστορα να κάνει το ίδιο που έγινε και στη γέφυρα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε την σε ένα καλό τεχνικό να στη συμμαζέψει και από εκεί και να σου περάσει ένα κανονικό νατ. Αν είσαι Θεσ/νίκη εμένα μου έκανε αυτή τη δουλειά ο Παναγιώτης ο Λάμπης με άριστα παικτικά και αισθητικά αποτελέσματα. (Με πρόλαβε ο Λόκις αλλά δεν πτοούμαι.) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
S9F Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2011 Πήγαινε την σε ένα καλό τεχνικό να στη συμμαζέψει και από εκεί και να σου περάσει ένα κανονικό νατ. Αν είσαι Θεσ/νίκη εμένα μου έκανε αυτή τη δουλειά ο Παναγιώτης ο Λάμπης με άριστα παικτικά και αισθητικά αποτελέσματα. (Με πρόλαβε ο Λόκις αλλά δεν πτοούμαι.) Σαν να ήσουν μέσα στο μυαλό μου... :D Θέλω να αλλάξω ένα nut σε μιά κιθάρα και ενώ στη Θεσσαλονίκη 2 φορές όλο κι όλο έχω πάει κιθάρες σε τεχνικούς,στον Λάμπη δεν είχε τύχει να πάω ποτέ,ενώ πάντα άκουγα καλά λόγια... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
dimitrismaster Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα δεν ξερω κανενα καλο και εμπιστο μαστορα στην αθηνα,η κλεφτες θα ναι η ασχετοι και επικινδυνοι τις πιο πολλες φορες,η τπτ απο τα παραπανω απλα θα πρεπει να τους την αφησεις κανα 7 μηνο και αυτιο με πολη πιεση.φυσικα δεν τους ξερω και ολους,απλα απο την ως τωρα εμπειρια μου.οσον αφορα τη δουλεια με το ξυλο,δεν το κανε μαστορας,απλα εδωσα σε φιλο ξυλουργο το σχεδιο και αυτος μου φτιαξε τα ξυλα και πλεον ολο το trem cavity μαζι και ο χωρος για τα ελατηρια εχει γεμισει.τα υπολοιπα τα περασα εγω οπως και τις τρυπες για τις βιδες κτλ,αλλωστε ηθελα να το χω ετσι ουτως ωστε να μπορει να επανελθει οπως πριν ευκολα,αν ποτε θελησω ξανα να βαλω τρεμολο. οπως αφηνω να εννοηθει τα παω καλα με τα εργαλεια και τα μερεμετια,απλα ψαχνω απαντηση σε κατι που δεν γνωριζω,θα χει διαφορα αν για να γλιτωσω κοπο,βαλω ενα lockin nut ξεκλειδωτο με το να βαλω κλασικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση