notlrac Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Κουλό το θέμα αλλά έχει αρχίσει και με παραξενεύει το γεγονός ότι δεν μου βγαίνουν σηκώματα μικρής τρίτής. Δεν αναφέρομαι σε θέματα τεχνικής δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί. Η κιθάρα είναι μια fender strat με 10αρες σεταρισμένη. Είναι κάτι που μου διαφεύγει? μήπως οι elixir που χρησιμοποιώ έίναι σκληρές χορδές? Σήμερα μάλιστα ρύθμισα τη γέφυρα να μην είναι πακτωμένη στο σώμα και νομίζω ότι έχει μια πολύ μικρή διαφορά. Κάποια στιγμή έβγαλα (μετά το ξαναέβαλα) και το τρίτο ελατήριο αλλά τότε η γέφυρα ερχόταν πολύ ''ψηλά'' με αποτέλεσμα να είναι τσίτα τα ελατήρια. Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Σε ποια χορδή; Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
georgekz750 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι λογικο εφοσον (προφανως) ειχες συνηθισει τη γεφυρα σταθερη,τωρα που εγινε floating να ερχεται λιγο πιο πανω οσο τραβας ενα bend,με λιγα λογια οσο πας να πλησιασεις την νοτα που θελεις με το bend,αυτη να απομακρυνεται ελαφρως. Με λιγοτερα ελατηρια ακομη περισσοτερο (μιας και η γεφυρα μετακινειται ευκολοτερα). Αν καταλαβα καλα την κατασταση που περιγραφεις,αν οχι αγνοησε την απαντηση μου ;D
sfaku Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι λογικο εφοσον (προφανως) ειχες συνηθισει τη γεφυρα σταθερη,τωρα που εγινε floating να ερχεται λιγο πιο πανω οσο τραβας ενα bend,με λιγα λογια οσο πας να πλησιασεις την νοτα που θελεις με το bend,αυτη να απομακρυνεται ελαφρως. Με λιγοτερα ελατηρια ακομη περισσοτερο (μιας και η γεφυρα μετακινειται ευκολοτερα). Αν καταλαβα καλα την κατασταση που περιγραφεις,αν οχι αγνοησε την απαντηση μου ;D Εγώ πάλι κατάλαβα ότι έκανες τη γέφυρα floating αφού παρατήρησες το πρόβλημα, μπας και βελτιωθεί, σωστά;
notlrac Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Σε ποια χορδή; Σε όλα τα καντίνια από τόνο και πάνω θέλει υπερδύναμη. Εγώ πάλι κατάλαβα ότι έκανες τη γέφυρα floating αφού παρατήρησες το πρόβλημα, μπας και βελτιωθεί, σωστά; Ναι Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Σε όλα τα καντίνια από τόνο και πάνω θέλει υπερδύναμη. ΟΚ. Απ'όσο καταλαβαίνω, δεν "σβήνει" η νότα, απλώς δεν "φτάνεις" εκεί που θέλεις, σωστά; Action στο δωδέκατο τάστο παρακαλώ; Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
georgekz750 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Και πριν παρατηρησεις το θεμα ειχες 10αρες elixir και δεν ειχες προβλημα?
notlrac Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Action 1mm, όχι δεν σβήνει η νότα. Και πριν παρατηρησεις το θεμα ειχες 10αρες elixir και δεν ειχες προβλημα? Με αυτή την κιθάρα δεν έκανα ποτέ σηκώματα πάνω από τόνο λόγω της μουσικής που έπαιζα. Αλλά με την les paul κάνω! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??
georgekz750 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Η les paul με 24.75'' κλιμακα ειναι πιο "μαλακη" στα bends απο την strat που ειναι 25.5''
notlrac Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή είναι κάτι που το αντιμετωπίζεται όλοι όσοι έχετε strat? Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση