Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Είδαμε ότι τα άλλα γκρουπς του Noiz Circus καθυστερούν χαρακτηριστικά να ανεβάσουν τα βίντεά τους, οπότε οι Lousy T-Shirts λαμβάνουν ξανά πρωτοβουλία και ανεβάζουν το δεύτερο βίντεο του απερίγραπτου περφόρμανς τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι θέσαμε τον πήχη πολύ ψηλά ;D ;D αλλά ελπίζουμε ότι οι φίλτατοι συμπαίκται θα ξεπεράσουν το άγχος της σύγκρισης με το σούπεργκρουπ (μα τι φωνάρα αυτός ο τραγουδιστής) και θα προβούν σε ανέβασμα των δικών τους βίντεοζ. Σο, γουιθάουτ φέρδερ εντού, λέιντιζ εντ τζέτνλεμεν, γουι πριζέντ γιου Δε Λάουζι Τίσερτς: Ενωμοτάρχης
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Μου φανηκε οτι σε εδιωχνε ο μπασιστας στο τελος ή κανω λαθος; ;D ;D Πρώην VARTANIS
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Μου φανηκε οτι σε εδιωχνε ο μπασιστας στο τελος ή κανω λαθος; ;D ;D Σωστά το είδες. Είναι παλιοχαρακτήρας και μου έλεγε συνέχεια ότι του κλέβω τη λάμψη. Επίσης ήθελε το δικό του όνομα με μεγαλύτερη γράμματα και πρώτο στην αφίσα. Συμβιβάστηκε με προτυπωμένα αυτόγραφα ραντισμένα με γκλίτερ τα οποία και μοίρασε μπακστέιτζ μετά το τέλος της συναυλίας. Ενωμοτάρχης
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Βάλε ωρέ μάστορη αυτό το άσμα με το σλάιντ να το ξανακούσω ;) No one wants an alien
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Μου φανηκε οτι σε εδιωχνε ο μπασιστας στο τελος ή κανω λαθος; ;D ;D Τι να κάνω... Ήταν σε αναμονή οι επόμενοι ;D ;D ;D Επέσπευσα τις διαδικασίες. Φύγε εσύ, έλα εσύ... :D ΥΓ: Αυτά τα έγραψε το ρημάδι το «μανιετόφωνο», τα άλλα όμως όχι ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως αυτός ο μπασίστας... αδίστακτος... Τελείωσαμε, αδειάστε μας τη γωνιά... Ούτε μια αγκαλιά, ούτε ένα φιλί... Κρίμα, κρίμα... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Εκτός από τις "επίσημες" φωτογραφίες...θα κυκλοφορήσουν και άλλες, από τα παρασκήνια... Εδώ οι παίχτες ζεσταίνονται και κουρδίζουν, αποζητώντας τον περφεκτιονισμό... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Αντιλαμβανόμαστε ότι θέσαμε τον πήχη πολύ ψηλά ;D ;D αλλά ελπίζουμε ότι οι φίλτατοι συμπαίκται θα ξεπεράσουν το άγχος της σύγκρισης με το σούπεργκρουπ (μα τι φωνάρα αυτός ο τραγουδιστής) και θα προβούν σε ανέβασμα των δικών τους βίντεοζ. Kαι μετά περιμένεις ο Apos ν' ανεβάσει το δικό του; Με τίποτε. ;D Πάρα πολύ ωραίο με γκρούβ. Χάρη εξαιρετικό χτύπημα, μπράβο. Προτείνω τη συνέχεια της ύπαρξης του συγκεκριμένου σχήματος. InfluenSir!
gregg Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Kαι μετά περιμένεις ο Apos ν' ανεβάσει το δικό του; Με τίποτε. ;D Πάρα πολύ ωραίο με γκρούβ. Χάρη εξαιρετικό χτύπημα, μπράβο. Προτείνω τη συνέχεια της ύπαρξης του συγκεκριμένου σχήματος. +100 just changed avatar :p
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Προτείνω τη συνέχεια της ύπαρξης του συγκεκριμένου σχήματος. Εγώ δεν ξέρω τίποτα... Το συμβόλαιο μου δεν λέει τίποτα για blues ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση