samy paraga Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν γνωρίζω τι μαγνήτες φοράνε οι τέλε μου ,αλλά η 1977-8 με ζόρισε για χρόνια για τη θέση του πάνω μαγνήτη και τελικά διαπίστωσα ,ότι μου έφταιγαν τα τέρμα πρίμα και το τέρμα ένταση που έπαιζα στα ποτενσιόμετρα .Όταν τα έκοψα είχα μια άλλη κιθάρα και πάντα απολαμβάνω τον επάνω μαγνήτη περισσότερο από τον κάτω ,ίσως φταίει και η ηλικία πλέον ;D Η 67άρα έχει ένα θέμα με το πάνω μαγνήτη της ,έχει χωθεί εντελώς κάτω ,οι βίδες δεν δουλεύουν ,αλλά όταν θα τη πάω κι αυτήν για ένα μαζεματάκι τώρα που βρήκα μάστορα θα επανέλθω :) Πάντως η 67αρα στα χέρια των Δρόλαπα και Πάζιου κάποτε στου Καγμάκη έπαιξε σε έναν mesa στον επάνω μαγνήτη το καλύτερο τζαζ ήχο που έχω ακούσει ζωντανά ...............δεν πάω σε συναυλίες τζαζ ;D ;D ;D No one wants an alien
longshadow Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Neck vs Neck Έτοιμο... :) ;D blackstardust-stratneck_vs_teleneck.mp3
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εδώ άνετα το αριστερό ωραιότερο. Η στρατ δεν είναι; Ενωμοτάρχης
kostas80 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εδώ άνετα το αριστερό ωραιότερο. Η στρατ δεν είναι; ή φοράω τα ακουστικά ανάποδα ή ακούω ότι να ναι ;D αριστερά οι 11ρες ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Τι ψαχνουμε τωρα... long vs shadow... Xαλαρα το πιο υπεροχο φεντερικο χερι στο φορουμ. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεξιά είναι η Τ, ακούω πιο λαμπρό ήχο από τις καινούργιες χορδές. ;) Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτε, έχω έτσι κι' αλλιώς ραντεβού με τον ΩΡΙΛΑ μου. 8) InfluenSir!
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Στα δεξά ακούω τη Τέλε ,εκτός κι αν έχω ανάποδα τοποθετημένα τα ηχεία ;D Η άλλη αριστερά τι είπαμε είναι ? ;D No one wants an alien
longshadow Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν θα τα πω όλα αντίθετα. ή φοράω τα ακουστικά ανάποδα... ...εκτός κι αν έχω ανάποδα τοποθετημένα τα ηχεία ;D Δεν αφήνετε τα σάπια λέω εγώ?! :D ;D ;D
gvour Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Αρ Str Δεξ tel.Tele Τσιριλο speaking. ;D ;D To παιξιμο ειναι Α'ποιοτητος.Μπραβο George.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση