samy paraga Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Αμ εγώ που άκουγα κρεμασμένος ανάποδα από τον πολυέλαιο; ??? Άσε εσύ τη πάτησες επηρεασμένος απ το αλλαγμένο μπράτσο ;D ;D ;D No one wants an alien
gvour Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Γιωργο(longshadow)αν δεν υπαρχει αποδεικτικο βιντεο δεν δεχομαστε το αποτελεσμα. ;D
distortion Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν είχα εκ των έσω πληροφόρηση θα έλεγα κι εγώ πως αριστερά είναι strat..! 8) (Ο longshadow ότι κιθάρα και να πιάσει την κελαηδάει..) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367
kostas80 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 :D :D :D :D :D :D :D :D Για να μου φύγει κι εμένα η αμφιβολία ..... η δεξά δε ξεκινάει ?? μωρε λες να τα φόραγα ανάποδα τελικά ? :P :P :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
longshadow Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 :D :D :D :D :D :D :D :D Για να μου φύγει κι εμένα η αμφιβολία ..... η δεξά δε ξεκινάει ?? μωρε λες να τα φόραγα ανάποδα τελικά ? :P :P :P Ω ναι, η πρώτη που σολάρει είναι η strat... ;D ;D
sfaku Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, στα 46-47 δευτερόλεπτα έχει μία διχορδία (σι-μι) που ξεχειλίζει από μπάσες. Αυτές οι χαμηλές είναι ίδιον των tele neck. Είναι το σημείο που με είχε προβληματίσει μήπως κάνω λάθος, όπως και... έκανα ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση