Παστίτσιός Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Ψάχνω φωτογραφία υψηλής ποιότητας-ανάλυσης-μεγέθους για το KORG M1.Δηλαδή να δείχνει όλη την επιφάνεια από πάνω τόσο καθαρά που να φαίνονται ξεκάθαρα τα νούμερα-γράμματα κ.λ.π. επάνω στην επιφάνεια του οργάνου και αν είναι δυνατόν να είναι και πραγματικού μεγέθους η φωτό,ανάλογη του οργάνου(και από πάνω και από πίσω)! Υπάρχει πουθενά τέτοια φωτό,ξέρει κανείς ? επίσης μπορεί κανείς να τραβήξει από το Μ1 τέτοιες υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και να τις δώσει μέσω διαδικτύου ? Επίσης,επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το βάψω(και μάλιστα ίσως σε λευκό χρώμα! :o) ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάψει κανείς μεταλλική επιφάνεια σε συνθ, τί υλικό βαψίματος χρησιμοποίησε (σπρέυ ? αν ναί τί ακριβώς?) και αν θέλει να μας αναλύσει την εμπειρία του για να δούμε τί να προσέξουμε και τον τρόπο βαφής ! :)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 ..σου κάνει; www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης,επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το βάψω(και μάλιστα ίσως σε λευκό χρώμα! :o) ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάψει κανείς μεταλλική επιφάνεια σε συνθ, τί υλικό βαψίματος χρησιμοποίησε (σπρέυ ? αν ναί τί ακριβώς?) και αν θέλει να μας αναλύσει την εμπειρία του για να δούμε τί να προσέξουμε και τον τρόπο βαφής ! :) Επειδή...εμείς...τις κιθάρες μας που τις βάφουμε και τις τρίβουμε...εάν τις βάψουμε στραβά, τις ξανατρίβουμε και τις ξαναβάφουμε, αλλά στο κάτω-κάτω...όταν τις χαλάσουμε τις πάμε στον Κακανιάρη...σκέψου ότι δεν υπάρχει Κακανιάρης για να βάφει synths... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Αφου ηδη το εχεις το M1, γιατι δεν το τραβας εσυ μερικες pics? Specs talks, Mgs walks
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Αφου ηδη το εχεις το M1, γιατι δεν το τραβας εσυ μερικες pics? Επειδή δεν έχω καλή φωτογραφική μηχανή που να τραβάει τόσο καλά και δεν γίνεται τίποτα ! Δηλαδή marathon λές να μην κάνουμε κάν την προσπάθεια να το βάψουμε όσοι ενδιαφέρονται ?
marathon Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή marathon λές να μην κάνουμε κάν την προσπάθεια να το βάψουμε όσοι ενδιαφέρονται ? Eάν δεν το έχεις ξανακάνει...λέω ότι έχεις 95-99% πιθανότητες να το χαλάσεις και -ατυχώς- δεν ξέρω πολλούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν μετά. Δεν έχω καταλάβει γιατί θέλεις να το βάψεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης,επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το βάψω(και μάλιστα ίσως σε λευκό χρώμα! :o) ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάψει κανείς μεταλλική επιφάνεια σε συνθ... Κατι σαν τα synths του Marcus Brown δηλαδη, ενος απ'τους πληκτραδες της Madonna: (στα δεξια ο Bruce Forat, ο υπευθυνος για τη "μεταμορφωση" των synths) Ριξε κι ενα ματι στο site του Forat να δεις αλλα customized synths, που ξερεις, μπορει να εισαι ενας απο τους επομενους πελατες του... :P http://www.forat.com/service/ Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και απο μενα. ρε παιδια κατι που μου εκανε εντυπωση: τι ειναι αυτο το roland που εχει αναμεσα στα synthia o marcus ??? οσο αφορα τον φιλο που θελει να βαψει το Μ1 προσφατα ειχα ανοιξει θεμα στην art of colour αν θελει διευκρινησειs αs μου στειλει π.μ. 8)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια κατι που μου εκανε εντυπωση: τι ειναι αυτο το roland που εχει αναμεσα στα synthia o marcus ??? Αυτο σου εκανε εντυπωση? ??? Ειναι το μονο που αφησε "αβαφο" :P Ειναι το "μαυρο προβατο" του setup του, ;D και δεν ειναι αλλο απ'το V-Synth XT. Specs talks, Mgs walks
foxxx Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο σου εκανε εντυπωση? ??? Ειναι το μονο που αφησε "αβαφο" :P Ειναι το "μαυρο προβατο" του setup του, ;D και δεν ειναι αλλο απ'το V-Synth XT. μαλιστα αν και ειδα οτι εχει το παλιο v synth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση