hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αφιερωμένο σε όλους τους αθεράπευτα ερωτευμένους ;) ;D The_crush_of_love.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αφιερωμένο σε όλους τους αθεράπευτα ερωτευμένους ;) ;D Ωραιότατος... Μια μόνο μικρή «παρατήρηση»: Μου φάνηκε λιγάκι «τσιμπημένο» το τέμπο ή ήταν ιδέα μου; Συνέχισε έτσι και σύντομα σε βλέπω μαζί με τον Satriani ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
gvour Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιότατος... +10 Συνέχισε έτσι και σύντομα σε βλέπω μαζί με τον Satriani ;D ;D ;D Satch,Vai,hyperpanos. ;D ;D
John Goumis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Πάνο, μήπως ο Satch να σου δίνει ποσοστά? Το λέω αυτό, γιατί ακούω τα κλιψ σου από εδώ και επειδή μου αρέσουν τα κομμάτια, μετά πάω και ακούω και τα original. ;D Πολύ καλό! :)
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αξιος Σατριανικος. Ελειπαν αισθητα ομως, οι χαμηλες συχνοτητες απο τον τονο της κιθαρας. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Σe ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια :) Ωραιότατος... Μια μόνο μικρή «παρατήρηση»: Μου φάνηκε λιγάκι «τσιμπημένο» το τέμπο ή ήταν ιδέα μου; Τι να σου πώ, δεν ξέρω μπορεί όντως να είναι λίγο παραπάνω, έτσι το βρήκα το backing track ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Αξιος Σατριανικος. Ελειπαν αισθητα ομως, οι χαμηλες συχνοτητες απο τον τονο της κιθαρας. Σε ευχαριστώ :) Πες μου μόνο τι εννοείς για τις χαμηλές συχνότητες, ώστε να το διορθώσω την επόμενη φορά. όχι άλλο κάρβουνο!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Lord_Goumis, georgekz750 ,gvour σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :) Γιάννη πότε έχετε πρόβα να έρθω ; όχι άλλο κάρβουνο!!!
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Πάνο. Παίξιμο, phrasing άψογα! Αν ξυρίσεις και το κεφάλι σου, κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν είναι ο (άλλος) καράφλας! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση