marathon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα πώ και ένα αρνητικό....ΔΕΝ μου άρεσε ο ήχος της tele του gvour...πολύ τσιριχτός για τα γέρικα αυτιά μου... έχω ένα ωραίο πετάλι για την επόμενη φορά...Sitar Swami λέγεται!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gvour Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα πώ και ένα αρνητικό....ΔΕΝ μου άρεσε ο ήχος της tele του gvour...πολύ τσιριχτός για τα γέρικα αυτιά μου... έχω ένα ωραίο πετάλι για την επόμενη φορά...Sitar Swami λέγεται!! Tωρα ειν αργα.Επρεπε να μου το δωκεις πριν αρχισουμε. ;D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Απολαυστικοί και ωραιότατοι! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
freerock1974 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Eπιτελους το ειδα ολο! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ! Ουσιωδεις κιθαρες,Mπραβο Γιωργαρα μου,Σπυρο! Ρυθμ σεσσιον..ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ! Λυπαμαι που ειμαι μακρια.. :-[ Παρακολουθω τα οπτικοακουστικα ντοκουμεντα με ενδιαφερον! ΥΓ:Ο περιζητητος δεν ειναι για μικρα παταρια. Ειναι καλλιτεχνης με κινητικη ενεργεια. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Μόνη απογοήτευση ήταν ότι περίμενα να ακούσω την εκτέλεση των W.A.S.P. ;D ;D Ωραίοι οι παίχτες!!!! Style και άνεση!!!!! 8) Χάρη πάμε στα δικά μας! Με ενισχυτές βγήκαν μόνο οι stars ή υπήρχε και PA (για όλα τα όργανα)? edit: Επίσης είσαι πολύ σεμνός. Εγώ θα το έκανα δικάμερο! Μια να γράφει μόνο εμένα!!! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
longshadow Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Το έχω δει ήδη 3 φορές (και μία προχθές τέσσερεις.. ;D) Απο τα καλύτερα της βραδιάς!! Στο youtube όμως γράφει οτι... "This video is unlisted. Only those with the link can see it" Που φυσικά σημαίνει ότι αν κάποιος πληκτρολογήσει "lousy t-shirts" στο ψαχτήρι του youtube δεν πρόκειται να βρει το βίντεο.. Είναι παράλειψη ή έγινε on purpose?
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 ΥΓ:Ο περιζητητος δεν ειναι για μικρα παταρια. Ειναι καλλιτεχνης με κινητικη ενεργεια. ;) Επιτέλους!!! Ένας άνθρωπος που κατάλαβε το... δράμα που βίωσα ;D Δεν μπορούσα να κάνω μισό βήμα... Από την μία οι κιθαρίστες και τα απειλητικά τους headstock, από πίσω ο γερανός του overhead, πιο εκεί ενισχυτές- stand- καλώδια, παραδίπλα πετάλια :) Μιλάμε δεν είμαι εγώ για... συνωστισμούς... θέλω άπλα για να αλυχτήσω ;D ;D ;D Μόνο όταν θα κατέβεις και θα αλώσουμε τα big stages θα βρω την ευτυχία μου... ;D ;) all this has happened before and will happen again
Shelter Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2011 Απολαυστικό, το αγαπημένο μου σημείο είναι στο τέλος που ο jj και ο gvour παίζουν unisono την φράση, επαναλαμβάνοντάς την αδιάντροπα... ;D ;) Πέραν της πλάκας πολύ ωραίο, και εδιαφέρουσα επιλογή κομματιού. Edit: Τον Terry δεν τον είχα ξανακούσει, αλλα δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Απλά με εξέπληξε που δέχτηκε να παίξει blues-οειδή! Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση