takis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Δυστηχως ο ENGL Screamer κοστιζει γυρω στα 1200Ευρω ! δηλαδη αλλα 700Ευρω! καλα ρε αφου ο ιδιος ειπες οτι απο γερμανια κοστιζει 990 πως ειναι αλλα 700€?μαζοχας εισαι και θες να τον παρεις απο ελλαδα; :wink:
Steve Lado Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Ο Λογοθετης εχει ριξει τιμες......και τωρα ειναι καπου στα 1100 νομιζω αλλα και παλι υπαρχει και πιο φτηνα στην ελληνικη αγορα αν το ψαξεις καλα.......
panka Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 τελευταια φορα που περασα ειχε στα 1200 τον fireball TON screamer an den κανω λαθος κοντα στα 900 κατι. μην το σκεφτεσαι,ισως οι καλλιτεροι οικονομικοι tube amps για τα δικα μου αυτια μιας δεν αντεχω τους laney... Α!: www.thomann.de/thoiw2_engl_screamer50_e335_gitarrentopteil_prodinfo.html www.thomann.de/thoiw2_engl_e325_thunder_head_topteil_prodinfo.html που δεν με χαλαει κοθολου...
panka Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 τελευταια φορα που περασα ειχε στα 1200 τον fireball TON screamer an den κανω λαθος κοντα στα 900 κατι. μην το σκεφτεσαι' date='ισως οι καλλιτεροι οικονομικοι tube amps για τα δικα μου αυτια μιας δεν αντεχω τους laney... Α!: www.thomann.de/thoiw2_engl_screamer50_e335_gitarrentopteil_prodinfo.html www.thomann.de/thoiw2_engl_e325_thunder_head_topteil_prodinfo.html που δεν με χαλαει κοθολου...[/quote'] μιλαω για τα κεφαλια παντα... :roll:
Hawaiis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 To λεω γιατι πολλοι δεν εχουν ανακαληψει ακομη την γερμανια! εγω αναφερομουν σε combo!
Steve Lado Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Φιλε Hawaiis στην ελλαδα τον βρισκω πιο φτηνα τον Screamer (τον combo λεω παντα)......... 8)
kaisos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Σου βρήκα ενισχυτή... Στην Γερμανία βγαίνουν σαν FAME amps Είναι πιο μαζική παραγωγή των χειροποίητων πολωνέζικων ενισχυτών http://www.laboga.pl/english/wzmacniacze.html#gitarowe ...Δεν τους έχω ακούσει απλά το λέω ενημερωτικά... μπας και τους ξέρει κανείς!!
Godfath3r Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Φιλε Hawaiis στην ελλαδα τον βρισκω πιο φτηνα τον Screamer (τον combo λεω παντα)......... 8) Πιο φθηνά και απο τόσο? http://www.thomann.de/thoiw2_engl_thunder_50_e322_roehrencombo_prodinfo.html
Godfath3r Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Ωπ...Σόρυ, λάθος λινκ έκανα paste.Αυτό εννοούσα... http://www.thomann.de/thoiw2_engl_screamer_50_roehrencombo_e330_prodinfo.html Aπ'όσο πάντως κατέληξα μάλλον ένας 50άρης λαμπάτος μου είναι υπερβολικός (λόγω έντασης)...Ίσως χρησιμοποιηθεί βέβαια σε live κάποια στιγμή, αλλά προς το παρών θέλω κάτι για το σπίτι και όχι για την πρόβα ή το live τόσο. Εσείς τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση