panas Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα!Χρησιμοποιώ το nuendo 3 αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να εξάγω το εκάστοτε project που ηχογραφώ σε format που να το καθιστά διαχειρίσιμο σε άλλο pc.Δηλαδή μπορώ να το εξάγω μόνο ως wav ή mp3, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το γράψω πχ σε ένα cd αυτούσιο το project και να το επεξεργαστώ σε άλλο υπολογιστή με nuendo.Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας.Ευχαριστώ!
giwrgos_sd Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος απο αυτον που θα σου πώ αλλά εγώ οταν ήθελα να μεταφέρω τα project πήγαινα στον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα ηχογραφημένα μέρη και τα περνούσα και αυτα σε cd μαζί και το αρχείο του project,οταν θα ανοίξεις το αρχείο μπορεί απλά να σου ζητήσει να δείξεις που έχεις αποθηκευμένα τα μέρη που ηχογράφησες.
pkole Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος απο αυτον που θα σου πώ αλλά εγώ οταν ήθελα να μεταφέρω τα project πήγαινα στον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα ηχογραφημένα μέρη και τα περνούσα και αυτα σε cd μαζί και το αρχείο του project,οταν θα ανοίξεις το αρχείο μπορεί απλά να σου ζητήσει να δείξεις που έχεις αποθηκευμένα τα μέρη που ηχογράφησες. Σωστός!!! Επίσης αν δε θες να ψάχνεις το συγκεκριμένο φάκελο ή για αποφύγεις τυχόν λάθη, μπορείς να κάνεις save to new folder. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να σώσεις όλα το project σε ένα καινούργιο φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση