freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστω απο καρδιας sfaku! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε αν και παλιομοδα! :) Να σαι καλα αδερφε! (αναμνηστική φωτό από το Σάββατο). ;) Καλα δεν ενδρεπεσθε? Αν το ξεραμε οτι υπαρχει τετοιο κοινο θα ρχοταν ο λογιερ απο Καβαλα να με παρει και θα οδηγουσε 800χλμ χωρις γκρινια.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Καλα δεν ενδρεπεσθε? Αν το ξεραμε οτι υπαρχει τετοιο κοινο θα ρχοταν ο λογιερ απο Καβαλα να με παρει και θα οδηγουσε 800χλμ χωρις γκρινια.. ;D Αυτή φίλε μου ήταν η "άσχημη"! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή φίλε μου ήταν η "άσχημη"! ;D ;D ;D ;D Η Μαρια? ;D Πλακα πλακα δεν ξερω τι εχει διενεχθει αλλα πολυ συζητιεται το θεμα. Κοιτα που γινομαι ''sinner'' τη διανοία μ εσας τους λυκους... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
constantinos9 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Τι κομματάρα θεέ μου!!! και δεν ακούω και πολύ κλασσικό ροκ...!! είναι σα να τραγουδάει ο Coverdale σε ένα μπαράκι στο Texas ;D ... εξαιρετικό φίλε!!!!
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ Constantinos9! To oτι σου αρεσε ενω δεν ακους κλασσικο ροκ,ειναι πολυ θετικο για το κομματι! Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση