audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Μέτρα το output από τους μαγνήτες και βρες το ματσάρισμα που σε ενδιαφέρει. Τι μαγνήτη έχεις; Αν σε ενδιαφέρει, κάπου έχω και βόσκει, έναν Wizard Precision trad (http://www.wizardpickups.co.uk/shop.asp?category=Bass&sub=P%20Bass) που τον θεωρώ πολύ καλό και με λογικό output...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Μέτρα το output από τους μαγνήτες και βρες το ματσάρισμα που σε ενδιαφέρει. Τι μαγνήτη έχεις; Πως το κάνουμε αυτό ακριβώς? :-X Τους εργοστασιακούς φοράει... http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_pbass_special_mn_bk.htm Αν βγάζεις άκρη εσύ πες μου κι εμένα... :-X Νομίζω πως έχει και active ηλεκτρονικά με passive μαγνήτες... Σόρρυ για το μπέρδεμα αλλά ποτέ δεν με ενδιέφεραν τόσο τα τεχνικά θέματα... :-\ LA ROJΑ ARMADA
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ξεκίνα απλά μέτρα την απόσταση των χορδών (πατώντας στο τελευταίο τάστο ) από τους πόλους των μαγνητών και στο neck και στον brige , προφανώς ο neck είναι πιο κοντά στις χορδές , φερ τους λοιπόν πάνω κάτω με τους ρεγουλατορους 8)(βίδες που δενουν ,και ρυθμίζουν τους μαγνήτες στο σώμα ) ,ώστε να έχουν την ίδια ή περίπου, ένταση ,αναλόγως τα γούστα σου rust never sleeps
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ξεκίνα απλά μέτρα την απόσταση των χορδών (πατώντας στο τελευταίο τάστο ) από τους πόλους των μαγνητών και στο neck και στον brige , προφανώς ο neck είναι πιο κοντά στις χορδές , φερ τους λοιπόν πάνω κάτω με τους ρεγουλατορους 8)(βίδες που δενουν ,και ρυθμίζουν τους μαγνήτες στο σώμα ) ,ώστε να έχουν την ίδια ή περίπου, ένταση ,αναλόγως τα γούστα σου Μωρέ αυτό το έχω κάνει... Και ενώ στα db είναι ίδιοι μέσα στην μπάντα όταν παίζω και αλλάζω μαγνήτες κάτι με χαλάει... Ο P δεν μαζεύεται με τίποτα! Και επειδή σκέφτηκα ότι κατά πάσα πιθανότητα ισχύει αυτό που λέει ο SF περί μπουμ μπουμ του μπάσου μήπως τελικά η λύση είναι να αλλάξω μαγνήτη με κάτι που να φέρνει πιο πολύ σε JB... :-\ LA ROJΑ ARMADA
lgbesios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ή μήπως τελικά η λύση είναι να αλλάξω μπάσο με κάτι που να φέρνει πιο πολύ σε JB... :-\ ::) ;D rust never sleeps
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 ::) ;D Σους... Κόλπο είναι για να το διαβάσει ο Κώστας και να δεχτεί ανταλλαγή με το μπλε/μωβ περλέ JB του... Γιατί νομίζεις έβαλα τη φώτο? Ξέρω ότι γουστάρει τέτοια funky χρώματα! ;) LA ROJΑ ARMADA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση