meet-sos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν θα μπορεσω να βρω αυτό που θέλω διότι ψάχνω υπό ορισμένες προϋποθέσεις: 1) Να δέχεται να παίξουν πουθενάδες τυπου σαν εμένα 2) Να μην έχει είσοδο επί πληρωμή στις συναυλίες 3) Να είναι κάπου που να βολεύει σχετικά η πρόσβαση με συγκοινωνία προτάσεις; :D www.meet-sos.gr www.castellano.gr
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Τα ποτα? Τι θα γινει με τα ποτα? Δεν ειδα να γραφεις 4) Να εχει τζαμπα ποτα :P Specs talks, Mgs walks
meet-sos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Τα ποτα? Τι θα γινει με τα ποτα? Δεν ειδα να γραφεις 4) Να εχει τζαμπα ποτα :P όχι ρε, ας τα πληρώσουν αυτά... είπαμε, ντάξει... χαχα www.meet-sos.gr www.castellano.gr
digisilence Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 To νουμερο 2 ειναι το προβλημα... το οτι δεν εχεις πει περιοχη... Υπαρχει βεβαια το καφενειο του μπαρμπα-Νωντα στην ανω Ραχουλα αλλα δεν φανταζομαι να εισαστε κοντοχωριανοι. ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Βεβαια φιλε μου αν εισαι εσυ στο avatar σου ;D το βλεπω λιγο δυσκολο να σε δεχτουν πουθενα. Πρώην VARTANIS
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Βεβαια φιλε μου αν εισαι εσυ στο avatar σου ;D το βλεπω λιγο δυσκολο να σε δεχτουν πουθενα. ;D....μικρό μαγαζί;;;......το μαγαζάκι του τρόμου! www.sonicspace.gr
skantzos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 από λεφτά τι ζητάτε; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
BlackForest Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 To ghost house σας κανει? Ειχα κανει συναυλια εκει. Οριζεις εσυ για το αν θα υπαρχει ή ποσο θα ειναι το εισητηριο. Δεν χρειαζεται να παιζεις καποιο συγκεκριμενο ειδος μουσικης (αν και το μαγαζι θυμιζει λιγο περισσοτερο rock bar). Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι λιγο μικρο. Για δες το ομως... http://ghosthouselive.net/ My spirit sighs in peace - Opeth
meet-sos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2011 Απο μουσική παίζουμε διάφορες αηδίες (τσεκ υπογραφή). Λεφτά δεν ζητάμε. www.meet-sos.gr www.castellano.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση