SlenderSmash Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Αν καταφέρουμε να ξεχάσουμε λίγο την εμφάνιση του κιθαρίστα, εντάξει δεν τον λες κακό, απλά είναι πολύ fusion ο ήχος και το παίξιμο του, γαρνιρισμένο με λίγο... καραγκιοζιλίκι... Πάντως σε όσους φίλους μου το έχω δείξει αυτό το video, όλοι ανεξαιρέτως μουσικού επιπέδου σχολίασαν "καλά αυτός ο κιθαρίστας πρέπει να είναι πολύ βλάκας!". Ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι λευκός.... Έχω αρχίσει και αναπτύσσω την θεωρία ότι όλη η μπάντα λέει στον Marcus να μην τον διώξει για να τον κράζουν μεταξύ τους μετά απο κάθε live και να κάνουν χαβαλέ...! TheGrooveChronicles - YouTube
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τους υπολοιπους φιλους : το παιξιμό του ειναι αταιριαστο με το groove της υπολοιπης παρεας του Markus, παιζει ριφακια Rock n roll και blues ,στο τελος το σωζει λιγο με κατι απο Mike Stern , εχω μια συναυλια σε dvd που εκει τον ακους και κοβεις φλέβες, εκει τον πρωτο αντιπάθησα.. Εξη χορδές και ειναι πολλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση