ndnikola Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Πρίν πέσουν όλοι οι partscaster-ακηδες και σου απαντήσουν, να επισημάνω αυτό :): ακομα δεν καταλαβαινω (και ισως μπορουν να το εξηγησουν οι πιο παλιοι) πως καταφερε και εκανε κιθαρες που ακουγονται σαν stratocaster αλλα κοστιζαν τα μισα λεφτα ? ??? http://www.lustinger.com/
marathon Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 ακομα δεν καταλαβαινω (και ισως μπορουν να το εξηγησουν οι πιο παλιοι) πως καταφερε και εκανε κιθαρες που ακουγονται σαν stratocaster αλλα κοστιζαν τα μισα λεφτα ? ??? Όταν αφαιρείς το λογότυπο...έτσι γίνεται...ακόμα και σήμερα ;D Πρίν πέσουν όλοι οι partscaster-ακηδες και σου απαντήσουν, να επισημάνω αυτό :): να επισημάνω βέβαια και σε σένα ότι και η Fender σήμερα, φτιάχνει κιθάρες που ακούγονται σαν Stratocaster ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
messalion Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 αυγα δλδ.... marathon διαφωνω (λιιιιγο) πανω στο Όταν αφαιρείς το λογότυπο...έτσι γίνεται...ακόμα και σήμερα ;D αλλα δεν ειναι μερος να το συζητησουμε :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
marathon Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 marathon διαφωνω (λιιιιγο) Καλά, εσύ είσαι μικρός ακόμα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Nice, nice!!! Έτσι ;) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 ακομα δεν καταλαβαινω (και ισως μπορουν να το εξηγησουν οι πιο παλιοι) πως καταφερε και εκανε κιθαρες που ακουγονται σαν stratocaster αλλα κοστιζαν τα μισα λεφτα ? ??? Πάντως σήμερα δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου φτιάξει ένα μπάσο που να ακούγεται σαν Fender με κάτω από 300 ευρώ... (Ο τιμοκατάλογος της Fender ξεκινάει από τα 500 ευρώ τα MEX) LA ROJΑ ARMADA
marathon Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Πάντως σήμερα δεν νομίζω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου φτιάξει ένα μπάσο που να ακούγεται σαν Fender με κάτω από 300 ευρώ... (Ο τιμοκατάλογος της Fender ξεκινάει από τα 500 ευρώ τα MEX) Kαλά...μην ορκίζεσαι...Ο παρ-Τέρρης έφτιαξε ένα μπάσο (Μώβ) ::) με λιγότερα από 300 ευρώ...Ρώτα τον πώς ;) ...γιατί βαριέται να το φτιάξει άρθρο ;D ΥΓ. Θέλω να πιστεύω ότι θα το φέρει στις 3 Δεκέμβρη στο event του Κώστα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Kαλά...μην ορκίζεσαι...Ο παρ-Τέρρης έφτιαξε ένα μπάσο (Μώβ) ::) με λιγότερα από 300 ευρώ...Ρώτα τον πώς ;) ...γιατί βαριέται να το φτιάξει άρθρο ;D Έφτιαξε ή συναρμολόγησε? Γιατί ο οργανοποιός αν δεν απατώμαι είναι αυτός που παίρνει ξύλα και φτιάχνει όργανα... LA ROJΑ ARMADA
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Kαλά...μην ορκίζεσαι...Ο παρ-Τέρρης έφτιαξε ένα μπάσο (Μώβ) ::) με λιγότερα από 300 ευρώ... Μπορεί, αλλά δεν θα το ΠΟΥΛΟΥΣΕ 300Ε... ;)
marathon Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Έφτιαξε ή συναρμολόγησε? Γιατί ο οργανοποιός αν δεν απατώμαι είναι αυτός που παίρνει ξύλα και φτιάχνει όργανα... Προφανώς συναρμολόγησε...Εάν εννοείς πάλι το αρχικό post...αυτό ρώτησα και εγώ. Ο Κος Καγμάκης φέρνει ξυλεία ή έτοιμα σώματα? Μπορεί, αλλά δεν θα το ΠΟΥΛΟΥΣΕ 300Ε... ;) Και να το πουλούσε, ποιός θα αγόραζε μώβ μπάσο!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις