bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Aχβαχ κι αυτή! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Aχβαχ κι αυτή! ;D Φαντάσου ένα BMX με μοτέρ 1100, αλλά αυτά είναι για άλλο Forum ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
G.K. Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ωραιος ηχος και παιξιμο βεβαια! Πιστευω οτι ''βοηθαει'' πολυ και ο ενισχυτης (στον ηχο οχι στο παιξιμο). ;) Στράαατα Stratούλα...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Βλέπω ότι η κιθάρα είναι approved by noiz.gr, οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω (ωραίος Ιγνάτιε!) 8) Καλορίζικη και καλόπαιχτη συντοπίτη ;) Και εσύ συντοπίτης? Μήπως να το κάνουμε noiz.rho το site? ;D Kαλορίζικη, μεγειές! (σε γλύφουμε όπως καταλαβαίνεις για να μας την δώσεις και εμάς....ειδικά ο Πάνος που τώρα θέλει Στράτ :P - πολύ ωραία επιλογή το shoreline gold).
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 ειδικά ο Πάνος που τώρα θέλει Στράτ :P - πολύ ωραία επιλογή το shoreline gold). Nαι κάνε όνειρα ;D ;D ;D, σιγά μην αφήσω εγώ την JS μου την κουκλάρα μου για αυτές τις άσxημες τις strat ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
mike_rhd Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Βλέπω ότι η κιθάρα είναι approved by noiz.gr, οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω (ωραίος Ιγνάτιε!) 8) Και εσύ συντοπίτης? Μήπως να το κάνουμε noiz.rho το site? ;D Kαλορίζικη, μεγειές! (σε γλύφουμε όπως καταλαβαίνεις για να μας την δώσεις και εμάς....ειδικά ο Πάνος που τώρα θέλει Στράτ :P - πολύ ωραία επιλογή το shoreline gold). \ Να στε καλα ;D ;D (που να την δεις απο κοντα!!) Μπορει να κανονισουμε τιποτα μεσα στα Χριστουγεννα να δουμε ο ενας του αλλου!! Την κιθαρα παντα ;D ;D Ain't nothing but the blues.
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 \ Να στε καλα ;D ;D (που να την δεις απο κοντα!!) Μπορει να κονονισουμε τιποτα μεσα στα Χριστουγεννα να δουμε ο ενας του αλλου!! Την κιθαρα παντα ;D ;D Mόνο την κιθάρα? :-\ :-\ Ενισχυτές, πεταλάκια κ.τ.λ.? ;D Μπορει να κονομισουμε τιποτα μεσα στα Χριστουγεννα ''Να κονομίσουμε'' όπως το είπες: τίποτα...θα αρκεστούμε σε αυτά που έχουμε ;D Υ.Γ. Πάλι chat την κάναμε την κουβέντα.....ευγενικά αποχωρώ ;D
ndnikola Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Πολύ σωστός. Παίξιμο, ήχος, όλα! Είναι sunburst το χρώμα? http://www.lustinger.com/
skantzos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 μπράβο κι από μένα. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πολύ φανατικός, Leo Fender ένα πράμα ;) Πολύ σωστός. Παίξιμο, ήχος, όλα! Είναι sunburst το χρώμα? 2-tone "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
dvat Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Αντώνη! Άψογος ήxος και παίξιμο. ;) Δηλαδή για να καταλάβω... Πας και εσύ? Πάει το Hard Rock? Mας έκλεψε την καρδιά το blues rock? ;D ;D ;D Όχι άλλα μινόρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση