chickittypok Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 τα πιο ευέλικτα ξύλα που υπάρχουν ειναι τα maple όσον αφορά τα τύμπανα.τωρα απο εκεί κ πέρα για μενα το πιο καταλληλο σετ για ηχογραφηση ειναι της Yamaha η maple custom με προτίμιση στην absolut.εχω δουλεψει επίσης με sonor,gabriel,και tama (με σειρά προτίμισης :wink: ) κ καμμία δενηταν εξισου καλη κ ευελικτη.για live καταστασεις εχω αλλη προταση.
fleamail Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ με τον chickittypok για τη yamaha όπως επίσης και η recording custom είναι φοβερή. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Steve Lado Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Εχω ακουσει και εγω καλα λογια για την yamaha maple custom.....τσεκαρε το
nathanlyk Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Η tama starclassic maple λέει τίποτα? www.myspace.com/nathanlyk
LarryMullen Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Yamaha τυμπανα αλλα πανω απολα γαματο στουντιο με καλα μηχανιματα... :wink: ΥΓ: Αμα ειναι καλος ο ντράμερ και σε κατσαρόλες παιζει... :wink: Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
jonn Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Η tama starclassic maple λέει τίποτα? Δεν ξέρω πολλά από drums, αλλά αυτό το set σκοτώνει...και live και στο studio και παντού... :D :D
LarryMullen Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Εχεις δει τιμή;;;; :lol: Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
DrRhythm Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Εκεί να δεις πώς σκοτώνει !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nathanlyk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 jonn-τι εννοείς σκοτώνει??? Με την καλή εννοία ή την κακή?? Δεν παίζει α μην καλά τύμπανα πάντως γιατί 2500 ευρόπουλα.................δεν είναι λίγα!! www.myspace.com/nathanlyk
jonn Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2006 jonn-τι εννοείς σκοτώνει??? Με την καλή εννοία ή την κακή?? Δεν παίζει α μην καλά τύμπανα πάντως γιατί 2500 ευρόπουλα.................δεν είναι λίγα!! Φυσικά με την καλή έννοια...τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά, αλλά και στα αυτιά του drummer μας ο ήχος ήταν απλά super. Ειδικά το snare της σειράς ήταν απίστευτο...ήχος γεμάτος, στιβαρός, με πολλές αρμονικές... Δεν ξέρω και να το περιγράψω ακριβώς, δεν είμαι drummer, απλά μου άρεσε αυτό που άκουγα πολύ! :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση