scofield Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Θέλω σαν τρελός το βινυλιο Εξόριστοι !!!! :P ;D Θεά η Stagey btw thanx!το Βινυλιο ειναι σε κατασταση αριστη,μια με δυο φορες εχει παιχτει ολες κ ολες.το βαλα ετσι για πλακα...(να θυμηθουμε το καραφλο-δαιμονα Κατη) 8) 8)
Rockid Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Ωραιος φιλε Scofield ;) Ρε παιδια επειδη δεν εχω παρει ακομα case...θελει θηκη για les paul ? γιατι το παλικαρι που την πηρα μου ειπε οτι Strat δεν θα κανει... We roll tonite to the guitar bite...
chris gti Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Ωραιος φιλε Scofield ;) Ρε παιδια επειδη δεν εχω παρει ακομα case...θελει θηκη για les paul ? γιατι το παλικαρι που την πηρα μου ειπε οτι Strat δεν θα κανει... Μια χαρά κάνει στη θήκη της Strat μου (μόλις τώρα τη δοκίμασα). ;)
Rockid Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρά κάνει στη θήκη της Strat μου (μόλις τώρα τη δοκίμασα). ;) Σιγουρα ετσι? για την focus 1000 μιλαω ??? μην την παρω τσαμπα την θηκη :-\ We roll tonite to the guitar bite...
chris gti Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Η Pacer και η Baretta μου χωράνε μια χαρούλα στη θήκη της Fender Strat (και αντίστροφα). Δεν έχεις κανά φίλο με θήκη strat για να το δοκιμασεις και μόνος σου?
Rockid Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 σωστος...παω να δοκιμασω αυριο κιολας σε εναν κολλητο με μια Highway ;D We roll tonite to the guitar bite...
ogunsoto9 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Λιγο εκτος θεματος αλλα μιας και μιλαμε για βαλιτσες να ριξω την ερωτηση. Αν υπαρχει καποιος που εχει βαλιτσα kramer και τη δινει για strat (pacer) ας μου το πει γιατι ψαχνω πολυ καιρο χωρις να εχω βρει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση