nikitas.t Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 @scofield το graphic ειναι Ed Roman
scofield Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 @scofield το graphic ειναι Ed Roman ωραιος!Αλλα ρε συ αυτος ειναι πανακριβος...απο κει ψωνισες? :o :o
nikitas.t Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 τσουκ!! ;D κληρονομια απο τον θειο! ;D ;D
scofield Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 τσουκ!! ;D κληρονομια απο τον θειο! ;D ;D με δεχεται κ εμενα για ανηψιο? ;D ;D ;D τυχερε,παντως τα σπαει ασχημα κ εκτος του οτι οι nightswan εχουν ηδη υψηλη μεταπωλητικη αξια,η συγκεκριμενη με το γκραφικ ειναι one of a kind...Αξιος. :D
ed_hunter Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 ναι οντως αυτη ειναι πανεμορφη...Αλλα δεν εχω καταφερει απο οσο εχω δει να βρω παρομοια οποτε ειναι λογικα κατι custom απο τοτε που ηταν πιτσιρικος ο εικονιζομενος ...( ο οποιος στο farewell ballad tou wylde ειναι ο ηχοληπτης :P) YΓ : Εγω εχω charvel αρα δεν επιτρεπεται να πανταω εδω :P :P Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se
studio54GR Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 @studio54GR ομορφη! η υπογραφη..? Uli John Roth... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
chris gti Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Θέλω σαν τρελός το βινυλιο Εξόριστοι !!!! :P ;D Θεά η Stagey btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση