kotopoulos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σε ολους.μολις απεκτησα εναν ενισχυτακο και συγκεκριμενα τον vox ac1 απο το καταστημα του thomman,και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Ενω ο ενισχυτης δουλευει κανονικα με το τροφοδοτικο των 9v με τις μπαταριες δεν εχει καμια ανταποκριση,εντελως νεκρος.Φυσικα εχω αλλαξει και εχω βαλει διαφορετικες μπαταριες μηπως εφταιγαν οι αρχικες αλλα τιποτα Οι ενωσεις μεσα φαινονται σωστες....δε ξερω τι αλλο να κανω...και το χειροτερο επειδη ο ενισχυτης ειναι δωρο δεν εχω αποδειξη για να απευθυνθω καπου στο thomman διοτι χαθηκε...Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια λυση με το θεμα αυτο του ρευματος η καποιον τεχνικο να απευθυνθω? "ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Μήπως έχει κανένα διακόπτη που πρέπει να γυρίσει από το ρεύμα στις μπαταρίες. Δεν το ξέρω, υπόθεση κάνω ??? όχι άλλο κάρβουνο!!!
kotopoulos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 μπα το κοιταξα φιλε μου αλλα δεν...ειναι κουλο αυτο που συμβαινει εν τω μεταξυ με το πολυμετρο δειχνουν ολα σωστα ολα δεινουν ρευμα ακομα και στις μπαταριες...οι ενωσεις ολα....τι να πω...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Συγνώμη εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω άλλο, αλλά περίμενε θα απαντήσουν τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα τα τεχνικά θέματα. Εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό. όχι άλλο κάρβουνο!!!
georgekz750 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Στο manual (και πιθανοτητα και μεσα στην μπαταριοθηκη) εχει σχεδιασμενο τον σωστο τροπο που μπαινουν οι μπαταριες. Σιγουρεψου οτι ειναι σωστα και οτι εχεις αποσυνδεσει το βυσμα του τροφοδοτικου (σε μερικες συσκευες αυτο εμποδιζει-ακυρωνει τη χρηση μπαταριων οταν ειναι συνδεδεμενο)
lifeowner66 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Σιγουρεψου οτι ειναι σωστα και οτι εχεις αποσυνδεσει το βυσμα του τροφοδοτικου (σε μερικες συσκευες αυτο εμποδιζει-ακυρωνει τη χρηση μπαταριων οταν ειναι συνδεδεμενο) Aυτο ακριβως!!
kotopoulos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 μολις το κοιταξα...οι μπαταριες ειναι σωστα τοποθετημενες...και το ρευμα δεν το εχω επανω συνεδεμενο ταυτοχρονα......ουτε στη πριζα ουτε στον ενισχυτη.....τι να πω ρε παιδια.......
georgekz750 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Τελευταια σκεψη : μηπως χρειαζεται και καρφι στο input οπως τα πεταλια για να δουλεψει με μπαταριες? (ισως κατι σαν αποφυγη ασκοπης καταναλωσης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση