messalion Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Έλα μου ντε, ξέρω και γω? ;D Τα τύμπανα στο clip τι είναι, addictive? πιο addictive δεν γινεται :D :D..... τι να κανω ? δεν ειχα χρονο σου λεωωωωω :D πεταξα ενα ετοιμο μεσα (πειραζει ? ) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 η αληθεια ειναι οτι το plug in ειναι κατι σαν ολοκληρωμενο πεταλακι με πολυ καλο response Συμφωνώ απόλυτα ;) Εγώ θεωρώ ότι με το συγκεκριμένο πετάλι μπορείς μέσα σε 1' (με ελάχιστο tweaking) να βγάλεις έναν αξιοπρεπέστατο (για τα γούστα ΜΟΥ πάντα) overdriven ήχο... www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Σε αυτό το κλιπάκι παίζω με τον bridge μαγνήτη της 335 μου με το Deep Crunch σε μια ψιλο-τυχαία ρύθμιση (το drive είναι 10 o'clock περίπου) Στην ηχογράφηση ακούγεται αρχικά η 335 με το volume του μαγνήτη στο 3, μετά το 6 και μετά στο 10. Θεωρώ ότι (άσχετα με το παίξιμό μου) πως το clip είναι χαρακτηριστικό του πόσο "ακούει" το συγκεκριμένο VST στο volume της κιθάρας. deep_crunch_dynamics.mp3 www.facebook.com/YourPaintedSmile
gregg Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Παιδες, μην ξεχνατε οτι εχει και cab sim off που σημαινει ακομη περισσοτερους ηχους με αλλες προσομοιωσεις καμπινων ;) edit: να'σαι καλα greekdrummer! just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση