Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πήρα την ακουστική μου απο σετ απ και ειχε κάτι ασπρο σάν κόλα κάτω απ τη ταστιέρα :-\ εκεί πού συνδέεται με το σώμα???ειναι φυσιολογικό?η κιθάρα έχει βελτιωθεί πάρα πολυ παικτικα αλλα έχω αυτη την απορεία

Δημοσιευμένο

Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ.τον μαστορα?

Μη κατσαδιάζω χωρις λόγο...μπορει να είναι κτ φυσιολογικο γι αυτο ρωτάω εδώ..

Δημοσιευμένο

μηπως οταν πηγε να την σεταρει του εμεινε το μπρατσο στα χερια  ;D . μπορει να ειδε κανενα κενο, να αρχισε να ξεκολαει η ταστιερα σου και να την κολλησε προχειρα, ποιος ξερει, αλλιως δεν δικαιολογειται κολλα εκει. καλο ειναι να ρωτησεις τον ιδιο. γιατι και κολλα να εβαζε δεν θα την σκουπιζε?

Δημοσιευμένο

Η καλύτερη άποψη, επί του θέματος, έχει ήδη διατυπωθεί. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που έκανε το setup.

Δε χρειάζεται να φωνάξεις, να μαλώσεις κλπ. Μια απλή ερώτηση θα του κάνεις και μπορεί και να σου λύσει και κάποια απορία που μπορεί να προκύψει.

Προσωπική μου εικασία είναι πως πιθανότατα υπήρχε κάποιο κενό στις κολλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο ήθελε να καλύψει. Ότι όμως και να ειπωθεί από εδώ, δεν παύει αν είναι εικασία.

And isn't it ironic, don't you think?

Δημοσιευμένο

Η καλύτερη άποψη, επί του θέματος, έχει ήδη διατυπωθεί. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που έκανε το setup.

Δε χρειάζεται να φωνάξεις, να μαλώσεις κλπ. Μια απλή ερώτηση θα του κάνεις και μπορεί και να σου λύσει και κάποια απορία που μπορεί να προκύψει.

+

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...